Maoam - adventne okienko

Maoam

o akej kefke je tu rec?

baby, ja som asi z inej planety, ja nic nepoznam :DDDDDDDD
musim si od vas pytat tipy a rady, ako daka pubertiacka :DD

Laurina22

Lulu hej hej,dost zle sa odlicuje,ale robi krasne macacie oci,star lashes jak vysite:)

Maoam no to ja neviem,ja si ju pamatam ale zas nepisala som si s nou nejak dopodrobna.

Nuz ono zivot s chlapom je tazky,neito este s cudzincom...

Maoam

Lulu, ja som totalna Bledula, Bledula XL :D, tak dobre, ze som ten Skin79 objednala.......snad mi to pride, kedze cez E-bay........ehm no dam vediet potom

Maoam

Lulu, no ja neviem, ale v DE to nezozenies, ja som to prave objednavala cez eBay z UK......neskutocne fakt

a tie BB-creams Missha a Skin79 su v DE dvojnasobne drahsie, ako vsade inde...kks no esteze som to predtym riadne pozrela, tie ceny, zo zahranicia to aj s postovnym mam za 60% tunajsej ceny

a dakujem za vsetky rady :D

Laurina22: myslim, ze Blondula patri k zenam, ktore nedavaju najavo svoje trapenia, ktore sa nerady stazuju navonok, no a je to zena ako remen, ona co si zaumieni, to aj dotiahne do konca, za co ma moj obdiv, lebo takych zien je malo, proste zena cinu :D

a pisala, ze jej je takto ovela lepsie

Lulu2011

Laurina - aj ja mam tu novinku s kratkou kefkou Bombastic ci ako sa vola ani neviem, spolu s tou podkladovou bazou som si kupila, tiez spokojnost, len dost zle sa odlicuje

Lulu2011

a inak bacha Skin 79 je len pre totalne bledule! ale myslim, ze do pohody, ked sadol mne, sadne aj tebe, ja by osm mozno potrebovala o trosicku tmavsi, ale teraz je to ok, ale ked vyjde slnko bb kremy uz pre mna nebudu, tu Mishu mam ten tmavsi odtien prirodzene bezovy, tam sa dal vybrat z dvoch a ten je tak akurat pre stredny tmavy typ pleti

Lulu2011

inak ja mam ten oranzovy Skin 79 a ked si zarobim chystam na ten ruzovy a ich nejake tie novinky z BB kremov, je tam aj pre 30 + a ten si blogerky dost vychvaluju, myslim, ze sa vola Chobo young, tak potom mozno niekedy v buducnosti aj ten, stoji uz vsak cez 30 eur co je dooost vela, za tu cenu sa uz da zohnat make up Lancome, ci Dior

Lulu2011

no a a Gosh ma este aj ine podkladove bazy, pre baby po 30tke proti vraskam, vyhladzovacie, ale tie som neskusala, vzala som ten hydratacny, kedze poslednu dobu mam suchsiu plet, aj predavacka usudila, ze protivraskovy mi este netreba

Lulu2011

Maoam - ponahlam sa, tak ti len odpisem na tie kozmeticke vety, docitam vas neskor

takze urcite treba aj aj! podkladovy primer je nutny, ak chces, aby si bola pekna cely den, cez den potom make up ako som uz pisala nemizne a vydrzi cely den, je to dobre ako podklad, lebo make up lepsie sa nanasa a kedze tento je aj s hydratacnym kremom, tak vlastne ine kremy mozes vypustit, kozmetiku Gosh predava Fann parfumeria, mna vysiel okolo 12 eur, taka bola uvadzacia cena ako novinka, Missha BB krem je hydratacnejsi ako Skin 79, ale tiez je dobre si pod neho dat primer, stale!!! Skin je trosku hutensji a suchsi, takze podklad vyzaduje urcite