caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Kabel, no ja blba som vyhodila za to vela prachov a ziadny zazrak sa neudial. Objednala som si Gosh podkladovy krem, ten je OK, no a tie BB-creamy, tak objednala som tie udajne najlepsie od Missha a Skin 79, Missha je OK, nepotrebujes uz potom make-up, ale od Skin79 som sa vyhadzala jak v puberte, hoci je to original, ziadny fake.
No tak to asi podarujem nejakej zakernej nepriatelke :DDDDDDD.
maoam, este sa chcem opytat na tvoju skusenost s BB
Lulu, to si absolutne neviem predstavit, teba ako blondinu, to presahuje hranice mojej fantazie, co si robila vtedy s ciernym obocim, tiez si si ho nechala odfarbit?
Ja som svetly typ, no ale nejaka zmena by mi fakt bodla, uz ma to nudi.
Spiraly - neviem, moja hranica je pri cca. max do 10e, 24ecok by som v zivote za spiralu nedala.
No ak by som mala mat Bombastic mihalnice, tak 11e mozno mozno....ale s vypätim vsetkych sil a velkou dusevnou bolestou :DDDDDD.
lulu, tak nevymyslaj, len si vlasy znicis
ja som u kadernicky bola naposledy v roku 2010, chcela by som prejst z hnedej na medovy odtien, (ale musela by osm si obocie zosvetlit mam cierne) ale muz o tom nechce ani pocut, lebo som tmavy typ (ale bola som uz aj total blondina 3 roky)
viem si zivo predstavit ten vyplaseny pohlad uja kabla, keby som sa dovalila z kadernictva
minule som pri prepinani telky nadabila na akusi relaciu, kde menili dve Britky nejaku zenu. No a zena isla do kazdernictva, odfajcili jej 50% vlasov, co mala, trosku prifarbili, nic extra a bola tam uvedena suma za navstevu kadernictva, ze 196 libier....
tak za 4 eur vela muziky nebude :( od tých 8 sa uz daju...ale tiez treba vediet, ktore su dobre, niektore aj stoja vela a su o nicom, moja najdrahsia spirala stala okolo 24 eur (Lancome Dramatic) pekny efekt, ale Gosh Bomabstic za 11 urobi ten isty, aj ta astorka Lovely Doll...
no raz ste ma tu navnadili na kupu ocneho tienu v Yves Rocher :-DDD
a teraz lutujem, ked sa k tebe tak hnusne zachovali :-DDD
idem ja kuknut do kupelne, ci je voda dostatocne studena
no baby, ale ja by som mohla daco zmenit, ja vkuse skoncim pri tom istom, bodol by daky smrnc-strih a melir
Ujo Kabel by zavolal policiu, keby sa mu zrazu v byte ukazala zena s novymi vlasmi, lebo by si zenu nespoznal :DDD a mal by ju za kriminalnicku, ktora sa mu vlupala do bytu :D.