caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
haloo, je tu niekto?
a prave teraz mi strasne lezie na nrvy to nic nerobenie, nemozem sa pohnut, musim cakat kym tie stroje dorobia svoju pracu, az potom mozem nieco robit :D keby tu mam bazen, tak idem plavat :D
ozaj, to mi pripomina.. chodite niekto na plavaren ?
ako pokracuje sobotnajsie upratovanie ? :D
u mna zatial 2. pranie a 1. umyvackovanie riadu :P
flegma, ze okna :D
Maoam - ajeje, tak to ma mrzi, ze ti je naprd
hm, ja som spal 2x tolko co ty Maoam :D
ale paradoxne, aspon zatial, sa citim lepsie ako ked som spaval 12 hodin..
zvlastne..
flegma, no ja som ani nespala.....teda asi hodinu, no aby som bola uprimna, na PC som od 4, robila som veci do roboty
a aby som vas nesokovala casom, napisala som do tejto temy az o 6-tej
inak sa mam na *****, takze asi tak :-/, flegma mas maila
flegma, to nebola dobra otazka :D
teraz by som sa skoval, ked pride Maoam :P :D
Maoam - ty co tu tak z rana, nebodaj uz okna umyvas :D
Lulita: ta spirala, tu som doteraz este nemala, som tam stala pred tymi regalmi, pritiahol ma obrovsky zlty stitok s 20% na vsetko od Maybelline :D, no tak som tam stala, XY spiral....same Volume, Volume express, Volume super booster, Express neviem co, no kto sa v tom ma vyznat, tak som kazdu otocila, kukla na popis a vybrala som tu, ktora ma PODLA POPISU 5x zväcsit mihalnice,volume, oddelit ich, dodat im svung a este ich aj zatocit :DDD, + je voduvzdorna, takze ak sa rozrevem, nebudu mi tiect cierne prudy po tvari :D, no tak ta sa mi zdala taka kompaktna, ze obsiahla vsetko.
A ta druha je od Manhattan, taka modra a ruzova, zdala sa byt tiez OK a je aj pre alergikov, tak skusim, podam potom report.
Sandalky nenosim, tie som nosila naposledy na 1.stupni ZS, mas na ne link, ako cca vyzeraju?
Vcera v meste som videla v sandalkoch jednu seniorku 65+, tak asi je to teraz v mode :D.