caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Zaujimave slovicko :)
neviem ci sa mi paci alebo nie :D
znie tak typicky nemecky..
zdravim vas
v NJ sa to povolanie nazyva 'Schlichter'
vyjednavac :D alebo manazer :D ,alebo neviem ako to nazvat, to ani nema nazov, takze netusim, ked ma brali, povedali mi len ze mam mat dobre vysledky, v naplni prace mam to, ze si sadnem s neznamymi ludmi za 1 stol, alebo stolik, to je jedno, a snazime sa dohodnut aby boli obe strany spokojne, lenze obcas sa stane to, ze maju miernu, i ked ilegalnu, vyhodu, ktora brzdi moju pracu a tym padom aj rozvoj, cize nieco ak keby ti napriklad niekto ukradol bicykel, a ty ho chces naspat, ale nemozes si ho zobrat nasilym (hrozna podmienecneho trestu), tak sa snazis ho ziskat dohodou, vyhodne pre obe strany.. (alebo im mozes cez sud na najblizsie roky narobit riadny pruser a uz si nepipnu :D ale to nema vyznam, kedze ten bicykel ziskaz az ked bude rozsudok pravoplatny)
ehm, domiesane, co? :)
sorry Lost, ale netusim, aku pracu mas, takze sa nemozem vyjadrit
poriadneee ci poriadnnne ? (neviem ci ti ide interpinkcia)
inac vedeli ste, ze existuje aj takato klavesnica ?
www.meesterbrein.com
ze azerty :D ked som to videl v realite, skoro som pukol, ze na tomto mam pisat ?
maoam snazim sa, ale kazia mi to, pracovne.. ked vzdy si kazdy da nacas a sluby nedodrzia, tak ich mozem dat jedine tak na sud, no a potom to bude trvat roky, kym dosiahnem vysledok :) keby mam pracu ako vykladac tovaru, tak to mam lahke, mozem makat svojim tempom, ale tu ma brzdi protistrana.. a to je blbe no :0
zacni robit daco poriadne
ja to ani nepotrebujem vediet
flegma, ok :D
ani nevies o co sa jedna a uz psycholog, hmm, no ok..
ty nepotrebujes radu, ale psychologa