Maoam - adventne okienko

Vojtoo

xxy, no to som bol JA :P ale poznam porekadlo ze sluby sa slubuju..... :) ale nee..

tak pokracujte.. odreagujsa, ja sa idem tiez odreagovat, nechci vediet ako..

Maoam

:DDDDDDD

Lost, dam ti posledne dve rady, ale fakt ze posledne, ak to neprevedies do praxe, tak za mnou uz nelez ;D:

1. tu babu pozvi na kavu alebo cocktail nazivo a porozpravajte sa (tvoja druha tema Co robit?)
2. ak mas problemy v praci, tak bud z nej odid a najdi si inu, ak je to tvoj vlastny biznis, vyhod z neho ludi, ktori ti v nom robia zle a netahaju s tebou za jeden povraz, clovek VZDY moze zacat robit nieco INE, hlavne ak je mlady a ako-tak zdravy

NEMEDITUJ, rozmyslaj realne, drz sa pri zemi, menej sa pozoruj a viac zi! AMEN

Maoam

neviem, Lost, ja by som si na taku poziciu bez pravnickeho alebo manazmentskeho studia netrufala, je to narocne, navyse clovek musi byt vynikajuci psycholog

najviac sa na to hodia pravnici, pretoze jednak su verbalne mimoriadne zrucni a obratni a vedia genialne formulovat (aspon tu) + sa vyznaju v zakonoch a maju uzasnu pamät a schopnost obsiahnut situaciu v okamihu

ale to hovorim samozrejme o mediatoroch vo väcsich firmach atd

Maoam

Lost, Schlichter je v preklade SPROSTREDKOVATEL, sedi to na tvoju poziciu? V DE maju tzv. 'Schlichter' väcsinou pravnicke vzdelanie, pripadne manazerske k tomu, robia pre firmy atd.

Vojtoo

kasli na hrubky a gramatiku, to hadam nikomu z tu pritomnych nemoze vadit :)
pointa je porozumiet..
a hej, viem co myslis, mne sa toto stava, ale zriedka, v AJ..proste viem po anglicky prazu ci nejake slovo a slovensky neviem.
niekedy mam myslienkove pochody v AJ :D
paradoxne som sa Aj nikdy neucil, len "zil" (pisanie si s kamosmi,alebo zahranicie, odkazany sam na seba, tam clovek nema cas plakat, bud to vypluje alebo byebyebaby), ale ine som chcel :D
uz neviem :P mediator sa to vola u nas ze ? no nieco take.. az na to ze nesiem riziko ak nieco pokazim, a dost vysoke.. a to potom nie je sranda :) a to sa mu uz par krat podarilo :D sranda je ze som musel zo svetu deti preskocit do svetu dospelych, defacto z 20 priamo do 40, medzitym mi vek chyba.. a je to asi dost citit/vidiet :)

Maoam

Lost, ja uz myslim väcsinou v NJ, tak mi casto nenapadnu tie spravne slovenske vyrazy, ale tym, ze si casto pisem so Slovakmi, sa snazim udrziavat si aku-taku SJ, i ked pomaly zabudam gramatiku a obcas urobim hrubky, co sa mi predtym nestavalo, tak ale po 13 rokoch mimo SVK je to normalne.