Maoam - adventne okienko

Maoam

este k tej relacii: fandim Jurajovi a Stanke (uprimne)

no a bez sialenej Lubky a podla mojho skromneho odhadu smerom 'Borderline-osobnosti' Vierky by to nemalo grady :D

ale ti adepti, to je uzas, naco sa gay hlasi do takej sutaze? kvoli prachom, jasne...

a ten juzan, ten je akosi vkuse na hranici agresie :D

Maoam

Xxy - vsak jasne, ja som primitivna a uprimne priznam, ze som videla Mama, ozen ma!, v pohode, sice mi asi klesol kredit na fore, ale mne to absolutne nevadi. No rada by som bola, keby mal den 48 hodin, asi tak sa mam. A mam chut vsetko nahadzat do suda a podpalit ho.

Maoam

caute, aku rolu ste mi to pridelili - preco mam prave ja byt zodpovedna za ODPAD? he? :D

nejak nechapem, ale nevadi

no tak som si vcera v noci pozrela ten diel Mama, ozen ma, v ktorom Lubka predviedla divoky tanec s mukou pri vyprazani syra :DD, kks nieco take som este nevidela

z tych vsetkych adeptov (Niko= gay, ti ostatni su tiez divni a ten z juhu je psych. velmi nestabilny, dalsi si hlada o 14r mladsie dievcatka a holi si 'maleho Matka' :DDD) jediny ako-tak slusne a normalne posobiaci je Juraj z Dolnej Lehoty a ta Stanka (Pocahontas) sa k nemu velmi hodi, ak by sa troska roztopila, vytvorili by velmi pekny par, uvidime....ako sa to vyvinie