caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Juraj je 'statny pilcik z Dolnej Lehoty' s basovym hlasom, gentlemanskym spravanim a robi celkom dobry dojem, bojuju o neho Lubka (sialena scena s vyprazanym syrom v jeho kuchyni :D) a mlada vysoka, stihla, pekna a zaujimava ciernovlaska Stanka :D, ti dvaja by sa mi k sebe hodili
no ale ta sialena Lubka, to je eso, ta je v nirvane :D alebo v depresii, najlepsie bolo, ked meter od neho pri natierani plota do kamery rozpravala, akoby si vedela predstavit zivot s nim u neho v jeho dome a on len pery pevne stisol :DDDDDDDD
ja tiez neviem kto je juraj a stanka treba ich opisat :D verim ze potom bude indentifikacia ovela lahsia :D
mucny tanec so samomluvou mal uspech ako vidim.. :D ako sa moze niekto tak zhovadovat ty kokos
ahoj flegmus
Maoam - neviem v tejto chvili, kto je Juraj a Stanka, nepoznam podla mena, opis mi ich
lula - ehm, nie som na fore tyzden, ci mesiac, som tu par rokov a za ten cas som si mohla o tebe co to precitat a zrejme uz ani sajnu nemas, co vsetko si tu o sebe poprezradzala, takze si citatelna ako skolsky slabikar... mne je uplne jedno, ako zijete... kedze koncis s touto temou, nebudem to tu rozoberat. howk
flegmus, ale ako ta Lubka tasila tie prsiska :DDDD (na party), som mala dost :DDD
ale fakt by ma potesilo, keby sa Juraj dal dokopy so Stankou, pristanu k sebe, velmi ;-)
flegma: tak to bol gol, pecka, pretocila som to spät a pozrela si to 2x
caute babeny
Maoam - takze aj teba ocaril ten divoko eroticky tanec s mukou? :D