caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
xxy-mas maleho?? :-D
prezrad, co tazi tvoje srdce
no ako...asi zakliala exa k sexu a ten ju potom aj tak opustil
to ani nie je diagnoza, to je proste povaha, osobnost..mi povedz, kto normalny sa prihlasi do takejto relacie a fakt ocakava, ze dotycny sa zamiluje, vsak to je nonsens, nie? A este sa zhovaduje mucnym tancom a podobne...je strasne nevyrovnana a ochotna sa zavesit na hocikoho s vtakom, aj keby ju dali k inemu typkovi z tej relacie, tak sa zamiluje, ale totalne nezrelo, ako decko. A nepripusti si ziadne odmietnutie, vsetko prehltne a "zacne odznova", aj ked nema nijaku nadej na uspech.
Ta osoba je absolutne citovo deprivovana, extremne tuzi po vztahu, ale ani nevie, ako vztah vyzera...Chcela by som vediet, ako prisla k synovi.
no ked tu ja rozoberam neurogennu poruchu mocenia a pchanie dlahy cez mechur a mocovod az ku oblicke...:D
kabel, ani sa nepytaj :D nic co by som chcela verejne rozoberat :D
tu kebyze mam v kresle pred sebou, tak by som mala co robit, keby mi tam zacala takto dramaticky potahovat vzduch pri kazdom nadychu :DDDDDDD
kabel - a ake dg. podla teba ma? ja si myslim, ze ma uzkostnu poruchu a panicke ataky + depresie, to by mi ani tak nevadilo, ale strasne ma rusilo to jej iritujuce natahovanie vzduchu pri kazdom slove aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
xxy, ako sa maju tvoje syndromy?
cafko
maoam, sialena Lubka sa tam nemala prihlasovat, ta je schopna sa zamilovat aj do telefonneho stlpa a potom zbytocne trpi...no a evidentne si mlady viac pochutil na rezni nez na tom premastenom vyprazanom syre, ktory bol navyse tvoreny pocas mucneho tanca..no ale Lubka to nevzdava a ide zase od nuly, asi citala nejaku americku motivacnu literaturu, kde sa pise, ze ked nieco velmi chces, tak staci vyvinut urcite usilie a dosiahnes cokolvek, co je taka donebavolajuca kravina...
ahojte