caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
tak chodil za tou peknou, ta mu dala kosom a zacal ju tak ohovarat, ze som usta nestihala otvarat.. a vlastne na zaklade toho odmietnutia jej spravil cely psychologicky profil. ze je to stetka nevdacna :D
tak rezen a salat mu prirodzene chutil lepsie ako olejovy syr s olejovymi zemiakmi a troma kopami majonezy k tomu :D
xxy, preco?
inac ten chlap je horsi ako klebetnica
no a rezen od stanky bol orgasticky zazitok :-D smazak utopeny v oleji bol asi poriadny grc..aj ked sialena lubka si to nemysli.
maoam-dg. asi bude psychicka nezrelost a zavislost na harlequinkach :-D
ja by som to netlacila do klinickych dg., je len vysinuta ako tri stvrtiny populacie, kazdy svojim sposobom...
kabel - hej, vsimla som si, ze nejak prezrel Stankino odmietnutie, pol dna bol nastvany, ale zasa sa na nu usmieva, vsade za nou chodi, vkuse pri nej sedi a hladi za nou :DDDD, no asi si povedal, ze tych par zvysnych dni sa aspon opticky pokocha, uz ked z toho nic nebude ;D
akurat sa sama seba pytam, ze ako sa moze uz rozsypane vnutro opätovne nanovo rozsypat
no uchylacina pri sviecke to bola...
a ten chlap ju total ignoruje, ten je nadrzany na tu druhu, sialena lubka sa moze aj v popole z ruzi vyvalat...
aha, no uz ste si to vysvetlili :D
tak o aku dg tu ide? nenapinaj