caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
to je zaujimave s tymi topmi :-D
kabel - tema 'ako ho skrotim' tiez stoji za to :D
ale su pekne, len sa mi nezda farba, nechapem ja take farby vobec nenosim, hm, ale seknu mi :D
tak asi mam fakt F-kovu dg. alebo som bola v zachvate sialenstva a popri inych veciach kupila aj tieto, ale nejako usli mojej pozornosti :DDDDDD
kabel, no tak mi neostava nic ine, iba moje velavravne pohlady 'od vojska' zacat pouzivat podstatne castejsie a este vyraznejsie, snad budem mat viac pokoja od magorov
inak ja som musela nakupovat v stave derealizacie a depersonalizacie, lebo dnes som nasla v skrini dva topy, o ktorych som nic netusila....nechapem kedy som ich kupila, mam amneziu :D
Maoam, ja velavravne pohlady pouzivam casto
no jo, deficit pozornosti okolia najskor :D
-oplodnil ju muz, o ktorom ani nevie, ze s nim spala
-tehotenstvo bolo zistene v 7. mesiaci!!
-az pri porode sa prislo na to, ze slecna prenasa(???), cize ani len dobu tehotenstva neurcili spravne
-k tehotenstvu sa priznal chlapcek o 9 rokov mladsi, ktory ani nezasunul a este ju aj miluje a chce toho podhodenca zivit
-kde na taketo story tito ludia chodia??
dg. prilis bujna fantazia
citam, bud fake ale totalny, alebo slecna zaprela dolezite fakty + psych. je mimo
no ved hej a potom pocujem na seba komentare ako ze som 'striga, monstrum, ako od vojska a pod.' :DDD pritom som taka mila krehka osobka, akurat neznasam rozpravanie, strasne ma to vycerpava, ja rada pocuvam a rada sa dorozumievam pisomnou formou, ale rozpravanie je otrasne, unavuje ma, rychlo zachripnem + neznasam aj telefonovanie