Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

atypicke bolo, ze som mala prevazne nocne zachvaty alebo zachvaty v spanku (poobede, ak som si lahla),nik mi neveril, vysmech a tak, pritom som vedela, ze nieco nie je OK, uz ako mala, ale tak co uz no, aj tie dni PO nich boli divne, za co som bola potom sikanovana, ze som spomalena alebo ze som 'zasnivana', pritom to bol stav po epizachvate

Maoam

kabel, pisala som, ze by som zrejme bola inteligentnejsia, mne osobne je velmi luto, ze som bola od decka bez liecby, ja som na to, ze mam epilepsiu, prisla uplne sama...a to som uz bola dospela

Maoam

mozno by som bola bez epilepsie ovela inteligentnejsia, ach jo, ja som bola dlhe roky bez liecby, takze asi mi polkam mozgu uz davno odisla :-/

kabel

si predstav, ze mas elektricke obvody, kde prebiehaju stale nejake skraty, srsia iskry a podobne, plus k tomu si predstav, ze tie obvody su z biologickeho materialu...musi ti byt jasne, ze to nemoze ostat bez nasledkov

Maoam

na druhej strane, ked to vyjde tak, ze sa to stane cojaviem z piatka na sobotu v noci, tak sa tomu utlmu tesim, lebo mne vlastne mozog vkuse pracuje na plne obratky, takze ked dojde k exploziam v nom, tak po tom mam utlm a niekedy je to celkom prijemny pocit, blbe je ked je to uprostred tyzdna alebo v noci pred niecim dolezitym :-//, to sa mi uz raz stalo a druha strana sa na mna divne hladela, akoby som bola nepricetna :DDDDDDDD