Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

flegma, tak ja som tiez dost casto vo väcsich mestach, ale cojaviem, tie baby sa obliekaju dost vkusne, teda jasne nosia uzke veci, aj stekle, ale pristane im to, neposobi to stetkovsky

flegma

pruser je, ked vojdem do predajne a chcem normalnu topanku, ze nic nenajdete, lebo sortiment je taky, aky je dopyt, chcu stetkovske, tak ponukaju len take

Maoam

mna nizki muzi odradzaju, este sa da, ked je dobre stavany, ked ma cojaviem takych aspon 176cm a je namakany, nie je chudy, ma dost svalov, tak to prezijem este, ale vyslovenych krpanov aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomoc :D

xxy

vsetko je in, hnede opalenie z pipi grilu, nalepene vlasy, nechty, huba ako kacer, kozy jak balony.. a tupost, ta je tak in. a samozrejme tetovacka nesmie chybat, najlepsie nejaky delfin alebo tak

Maoam

flegma, to je divne, tu sice par bab tak chodi, ale väcsina chodi v pohodlnom, rsp. 'normalnom', u vas je teraz taky boom, aj silikony, napichavanie pier, proste je to momentalne u vas totalne IN vsetko toto :DDDDDD

flegma

xxy :D mne sa lubi, ked sedim v buse, nadomnou nejaky chlap a ked sa postavim, len zaklipka ocami, ze som o hlavu vyssia :D