Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

tak u zien je nizka vyska spolocensky normalne akceptovana, navyse zeny maju moznost sa navysit skrz podpätky ;-) a vela muzov vyslovene preferuje nizsie zeny (ochranny instinkt)

Maoam

tak je to naozaj pravda, nizki muzi maju komplexy, o to viac ak maju este maleho pindura, no to je konecna

ak ste si vsimli, väcsina sa to snazi potom kompenzovat, cast tym, ze si idu aspon do fitka vybudovat 'sirku' a svalstvo a nejaku tu fyz. silu (sice pindura nepredlzia), mali ostanu tiez, ale aspon su sirsi a posobia mocnejsie, no a ten zvysok, ktoremu sa do fitka nechce a maju prachy, tak si to kompenzuju velkostou + vykonnostou auta (najcastejsi kompenzacny symptom), ze ledva zaparkuju s nim a ledva popri ich aute prejde druhe auto :D, alebo potom dalsimi statusmi, pocnuc stupanim v kariernom rebricku a platovom rebricku, cez vily a Co. az po neviem co :DDDDD

ale ono je to aj tak, ze chlapi medzi sebou sa dost mobbuju kvoli vyske :D

kazdy vysoky chlap (ak nie je extra chudy) ma väcsinou automaticky vyssie sebavedomie, no samozrejme znacne urcovane aj tym, co ma ukryte 'v gatoch' (to mam z Mama, ozen ma! - 'aj keby bol v biednych gatoch!!!!!! :DDD)