caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
chcela som si dat dnes na veceru parky, ste mi to uplne pokazili
nie som si ista, ze muzi preferuju nizsie zeny, avsak ziadny vyskum som na tu temu nerobila..
z celej reality sa mi v hlave zafixovalo spojenie maly matko, som nevedela, ze take pripady aj realne existuju
ochranarsky malo byt, sorac
no zeny sa definuju najmä cez prsia, tvar a vlasy, potom nasleduju nohy a zadok ;-)
tak u zien je nizka vyska spolocensky normalne akceptovana, navyse zeny maju moznost sa navysit skrz podpätky ;-) a vela muzov vyslovene preferuje nizsie zeny (ochranny instinkt)
tak je to naozaj pravda, nizki muzi maju komplexy, o to viac ak maju este maleho pindura, no to je konecna
ak ste si vsimli, väcsina sa to snazi potom kompenzovat, cast tym, ze si idu aspon do fitka vybudovat 'sirku' a svalstvo a nejaku tu fyz. silu (sice pindura nepredlzia), mali ostanu tiez, ale aspon su sirsi a posobia mocnejsie, no a ten zvysok, ktoremu sa do fitka nechce a maju prachy, tak si to kompenzuju velkostou + vykonnostou auta (najcastejsi kompenzacny symptom), ze ledva zaparkuju s nim a ledva popri ich aute prejde druhe auto :D, alebo potom dalsimi statusmi, pocnuc stupanim v kariernom rebricku a platovom rebricku, cez vily a Co. az po neviem co :DDDDD
ale ono je to aj tak, ze chlapi medzi sebou sa dost mobbuju kvoli vyske :D
kazdy vysoky chlap (ak nie je extra chudy) ma väcsinou automaticky vyssie sebavedomie, no samozrejme znacne urcovane aj tym, co ma ukryte 'v gatoch' (to mam z Mama, ozen ma! - 'aj keby bol v biednych gatoch!!!!!! :DDD)
hm, a zenske zase zvacsuju pery a kozy :D kazdeho nieco sere no
presne, muzov trapia len centimetre, aj tie v nohaviciach :D
no co ja viem, myslim, ze vysku tragicky prezivaju muzi, zene je jedno ci je nizka alebo vysoka
:D :D