caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kks, hej citala som to, este ze musim teraz ist, pridem az neskoro vecer, zajtra som cely den mimo, z takych ludi mi je na porazenie
prajem ti pekny den, ako sa inak mas? mas nieco nove? dovolenka v dohladne ci nedohladne?
Maoam - jj, akurat citam, ze niektori sa ani donutit pracovat nevedia :D
flegma - ale vsak pauzuju za mna ini ;-), niektori pauzuju vkuse :D a drbe im uz z toho
hej, totalne v nedohladne, musela som si kupit novy diar, lebo povodny nestacil................no comment
Maoam - a pauza tento rok v nedohladne?
flegma a nejako sa mi zvysuje TSH napriel L-thyroxinu, slabsie mi pracuje stitna zlaza :-/, no nic, tak mi ho navysili a uvidime, ale tak to je taka talafatka oproti tomu zvysku :D
dalost: zmazali ti temu preto, lebo si tam mal X nickov a preto, ze ti ludia vlastne opakovane pisali, aby si nefnukal a ze heart-break zazili vsetci a je to vramci zivota aj potrebne na zosilnenie, pisala som ti to tam ja, aj ini
ale celkovo temu zmazali
apropo tvoj nick - Lost, ak ti dali ban na tvoj povodny nick Lost, nezakladaj temy stale pod inymi nickmi, aj tak si do par sekund odhaleny, podla tvojho stylu ta identifikuje kazdy, daj si novy nick cojaviem ako teraz dalost, alebo lost123 a pod. ale vymyslat kopu dalsich je dost blbe...
flegma, len na lavom boku, kade este vnutorne prechadza hrube crevo, pod tym mam uz bedra, nie je toho vela, tak 7x3cm na rozmer, vyzera to na jasnu zihlavku, bud som daco nezniesla (jedlo, liek), alebo nieco na ten styl, telo to vyhadzuje jasne von, mozno by som si mala dat mensi post
Maoam - a kde ti nabehli tie vyrazky? po celom tele?
caute, zevraj sa vcera o mne nieco pisalo, nema niekto kopiu textu? alebo cca napisat o co sa jednalo, prave som nebol doma ked sa nieco deje, to je ako ta 40 rokov kvitnuca kvetina, proste smola :P a admini jasne ze mazu, cim ma fakt uz seru... vie to niekto z cache obnovit?