caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja nedovolenkujem, len mam toho ted vela...
ale zlava na cukriky by sa aj mne zisla :D
caute, co ste fakt vsetky pomreli? ani ste sa neodhlasili na dovolenky kks...........neslusne teda fakt
chcela som vam len napisat, ze dnes som dostala 20% zlavu na vyrobky od Maoam a Haribo :DD, lebo som cestny zakaznik :DDDDDD
baby, uz ked sme u toho IQ, ja v tejto skupine mam medzi vami tusim najnizsie, nie? :DDD No - ale viete ako sa hovori, skupina je taka silna, ako jej najslabsi clen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Inak kde ste vsetky, na dovolenkach uz, ci co s vami je?
Whee: ty radsej rozmyslaj, ako nalozis so svojim IQ 150, nech z teba daco mame aj my, prostoduchi :DDDDDDDDDD
ale nie, to si len robim srandu, ale vazne by si s tym daco mala robit, dievca, chod do vyskumu do zahranicia, jednak sa budes mat super, jednak to pohnes vpred a po ludoch ako ty je dopyt :DDD
a mozno o tebe raz budem citat v nejakom clanku :D
BABYYYYYYYY, tu uz cele tyzdne pecie Slnko a vcera znamy tresol - co ti sibe, Maoam, vsak horucavy este len maju prist.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maoam, keď zistím ako, idem s tebou :)
mne by stacilo niekam, kde nieje az tak teplo
ludia, pomozte mi prosim katapultovat sa niekam prec odtialto do inej dimenzie, pomooooooooooc
och, smradlavych ludi v MHD ani nespominajte, dnes som mala tiez podobny zazitok, bleee
neviem ti vobec povedat.. ale je to humus jednoducho
hej a kebyze raz, ale v poslednych dnoch XY-krat, nechapem ci ti ludia sa necitia alebo co, ci sa nesprchuju, no fuj