Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

caute, co ste fakt vsetky pomreli? ani ste sa neodhlasili na dovolenky kks...........neslusne teda fakt

chcela som vam len napisat, ze dnes som dostala 20% zlavu na vyrobky od Maoam a Haribo :DD, lebo som cestny zakaznik :DDDDDD

Maoam

baby, uz ked sme u toho IQ, ja v tejto skupine mam medzi vami tusim najnizsie, nie? :DDD No - ale viete ako sa hovori, skupina je taka silna, ako jej najslabsi clen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Inak kde ste vsetky, na dovolenkach uz, ci co s vami je?

Maoam

Whee: ty radsej rozmyslaj, ako nalozis so svojim IQ 150, nech z teba daco mame aj my, prostoduchi :DDDDDDDDDD

ale nie, to si len robim srandu, ale vazne by si s tym daco mala robit, dievca, chod do vyskumu do zahranicia, jednak sa budes mat super, jednak to pohnes vpred a po ludoch ako ty je dopyt :DDD

a mozno o tebe raz budem citat v nejakom clanku :D

BABYYYYYYYY, tu uz cele tyzdne pecie Slnko a vcera znamy tresol - co ti sibe, Maoam, vsak horucavy este len maju prist.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Maoam

hej a kebyze raz, ale v poslednych dnoch XY-krat, nechapem ci ti ludia sa necitia alebo co, ci sa nesprchuju, no fuj