Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

xxy

tito ludia zasadne odmietaju vsetky ponukane riesenia.. a vkuse melu o medziplanetarnych energiach a ducharinach. kokos

Maoam

a najhorsie je, ked ti nasilne natlacaju svoje nazory a presvedcenia, o ktorych su presvedceni, ze su jedine spravne...normalne nasilne utoky na teba a zo vsetkych stran :DDDDD

a ked vidia, ze sa nedas, tak konecna :D

Maoam

xxy, odpadla by si, keby si vedela, aky pocet ludi je takychto, fakt...ja som mala pred dvoma dnami velmi nepeknu skusenost rsp. mi doplo, kolko ich je a je to strasne...a casto ludia, kde by si to nikdy necakala, studovani, ale rozumu nikde

xxy

ja normalne zasnem nad tou blbostou dedinskou, zariekavanie, uriekavanie, vsetko je bububu, ludia kupuju cervene smurky na ruku... preboha, este sa zacnu natierat cesnakom, chodit s puskou so striebornymi nabojmi a vo vacku budu mat dreveny klin, nie? no kde sme sa to dostali, to naozaj uz kazdemu sibe?

kabel

no, js pridem domov a ponorim hlavu do vedra s ladom, potom zozeriem rusku zmrzku, chvilu si kreslim, alebo nieco podobne, znasilnim uja kabla, ak je poruke, precitam aspon tretinu knihy, trochu upracem, idem sa vyvetrat na plavaren, alebo sa porozpravam s kvetinami, co pestujem a tak...