caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja nechapem jedinu vec-ze takto blbemu zivocisnemu druhu sa podarilo ovladnut zem..
s nimi
xxy, uprimne, je s nim casto ovela tazsia rec, ako s psychiatrickymi pacientami
tito ludia zasadne odmietaju vsetky ponukane riesenia.. a vkuse melu o medziplanetarnych energiach a ducharinach. kokos
baby, mnohi schizofrenici su normalnejsi, nez toto tu
a najhorsie je, ked ti nasilne natlacaju svoje nazory a presvedcenia, o ktorych su presvedceni, ze su jedine spravne...normalne nasilne utoky na teba a zo vsetkych stran :DDDDD
a ked vidia, ze sa nedas, tak konecna :D
xxy, odpadla by si, keby si vedela, aky pocet ludi je takychto, fakt...ja som mala pred dvoma dnami velmi nepeknu skusenost rsp. mi doplo, kolko ich je a je to strasne...a casto ludia, kde by si to nikdy necakala, studovani, ale rozumu nikde
ach jo, ten povestny 'iny svet' mimo toho sialenstva ;D
ja normalne zasnem nad tou blbostou dedinskou, zariekavanie, uriekavanie, vsetko je bububu, ludia kupuju cervene smurky na ruku... preboha, este sa zacnu natierat cesnakom, chodit s puskou so striebornymi nabojmi a vo vacku budu mat dreveny klin, nie? no kde sme sa to dostali, to naozaj uz kazdemu sibe?
no, js pridem domov a ponorim hlavu do vedra s ladom, potom zozeriem rusku zmrzku, chvilu si kreslim, alebo nieco podobne, znasilnim uja kabla, ak je poruke, precitam aspon tretinu knihy, trochu upracem, idem sa vyvetrat na plavaren, alebo sa porozpravam s kvetinami, co pestujem a tak...