Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

xxy

ja sa tiez nebavim s kazdym, ani o to nemam zaujem, nemam zaujem sa tvarit, ze mam vsetkych rada, ked nemam, nebavia ma zdvorilostne konverzacie ani podavanie mojich osobnych informacii ludom, o kt. nechcem aby ich vedeli. a je mi jedno, ci si niekto mysli ze som asocial :D

Maoam

a cim viac das ludom najavo, ze kasles na ich konvencie, tym horsie, zacne brutalny natlak, pokusy o nasilne manipulacie....hotova lavina zo vsetkych stran :DDDDD

za kazdu cenu ti odtat hlavu, uz ked trcis zradu, alebo ta nasilne zatiahnut spät a dostat 'do noriem' :DDDDD

bleeee, kaslem im na to, radsej budem asocialka

Maoam

xxy, no len vies, ja ked poviem, co si skutocne myslim, vzdy zazijem strasne odozvy, preplesky (obrazne) a pod., proste to nikto neznesie, cest vynimkam, zase nanucuju vylucne ICH nazory ako jedine spravne, dokolecka dokola, je to strasne nasilne proste

a ked uprimne bezprostredne povies a prejavis, co si myslis a citis, tak je drviva väcsina zhrozena :DDDDDD

ale ja som dosla do toho bodu uz, ze kaslem na konvencie, lebo ja som ja a nevladzem im vyhovovat, no tak co uz no, budem asi asocial, ale vlastnej identity sa nezbavim, tu si ponecham aj za tuto cenu