caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja sa tiez nebavim s kazdym, ani o to nemam zaujem, nemam zaujem sa tvarit, ze mam vsetkych rada, ked nemam, nebavia ma zdvorilostne konverzacie ani podavanie mojich osobnych informacii ludom, o kt. nechcem aby ich vedeli. a je mi jedno, ci si niekto mysli ze som asocial :D
kabel - cudzi ma skor pochopi, fakt, no nic, aspon vy tu chapete vela
a cim viac das ludom najavo, ze kasles na ich konvencie, tym horsie, zacne brutalny natlak, pokusy o nasilne manipulacie....hotova lavina zo vsetkych stran :DDDDD
za kazdu cenu ti odtat hlavu, uz ked trcis zradu, alebo ta nasilne zatiahnut spät a dostat 'do noriem' :DDDDD
bleeee, kaslem im na to, radsej budem asocialka
vitaj v klube
Maoam je asocialka :D.
xxy, no len vies, ja ked poviem, co si skutocne myslim, vzdy zazijem strasne odozvy, preplesky (obrazne) a pod., proste to nikto neznesie, cest vynimkam, zase nanucuju vylucne ICH nazory ako jedine spravne, dokolecka dokola, je to strasne nasilne proste
a ked uprimne bezprostredne povies a prejavis, co si myslis a citis, tak je drviva väcsina zhrozena :DDDDDD
ale ja som dosla do toho bodu uz, ze kaslem na konvencie, lebo ja som ja a nevladzem im vyhovovat, no tak co uz no, budem asi asocial, ale vlastnej identity sa nezbavim, tu si ponecham aj za tuto cenu
maoam, vsetci ludia maju podla mna pocit, ze om vlastne nik nerozumie, len malokto to povie na plnu hubu
s vynimkou ludi, ako ste vy baby tu
ale to je mizive %, ked to vezmem na totalku
kabel - ja som dospela do bodu, ze ma nechape nikto a ja nechapem nikoho
ja si myslim, ze to bola nahoda :D normalne ma desi kto vsetko ma volebne pravo