caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
no to verim
ja taketo kolektivne party moc neoblubujem, radsej si citam
dufam, ze ujo kabel nikde nevyplakava, ze ma sediny, na nejake sadlo sa stazovat nemoze, ked ho tyram hladom
ja tiez nie, to bol dovod, preco som sedela s kamoskou,ktora je tiez looserka vo vareni ako ja na lavici oproti tymto trom 'byvalym borcom' :DDDDDDD
ale bola fakt sranda, ono sledovat, ako ubiehal cas a ako sa dostavali do roznych levelov :DDDDDDD
kabel, vidis......:DDDDDDDDDDDD
cize to je typ, co ma vlastne vsetko a musel daco najst, aby zapadol :DDD
ja sa vymienania receptov nikdy nezucastnujem, bo nemam co vymienat...
hlavne problem toho posledneho bol zavazneho existencialneho charakteru :-D
a stadium 4. bolo, ze to potom preskocilo na vsetkych troch a vsetci traja zrazu presli do sebalutosti kvoli rastucemu brusku a pribudajucim sedinam a stadium 5. bolo, ze sa zacali obzerat po vsetkom, co malo pekny zadok a bolo mlade a stihle......kym manzelky si vymienali recepty pri vedlajsom stole :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DD ale to bola fakt pecka, ako to borectvo klesalo so stupajucim promile :DD a ked padli zabrany, tak sa dostali na povrch veci, ktore ich trapia, jeden ze zena pyta stale viac penazi, druhy PLAKAL (vazne), lebo sa citi ako looser a treti sa sebalutoval, ze pribral a nasiel si sediny :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kukam v hlavnom fore, ze admin si nasiel inu obet..
nie je nic ubohejsie ako opity borec :-D
pocujte baby, teraz daco vesele, minule som bola na mensej oslave,zmiesane pohlavia, vedla seba sedeli traja chlapi (vek cca. 44-47) vsetci traja, no a slo to v tychto stadiach:
stadium 1.: borci
stadium 2.: veseli borci
stadium 3.(ako stupalo promile...):
sebalutujuci sa byvali borci, ktori plakali, ze starnu, ze im zacinaju sediviet vlasy a ze priberaju :DDDDDDDDDDDDDDDDD
ja som myslela s kamoskou, ze spadneme pod stol od rehotu