caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
a tiez ma boli chrbat, hrozne,svaly, lytkove svalstvo najmä v noci, klasika pri nedostatku Mg
kabel, to hej, ujo kabel je tiez iba muz, ALE myslim, ze mas doma jeden z tych lepsich exemplarov, vazne...
pokojny, stoicky, vzdelany, schopny obsiahnut zenu komplexne, verny....a ma ta fakt rad, nie, miluje ta!
aj ked nevies az tak dobre varit :DD
a ty ho akceptujes so vsetkymi jeho podivnostami a tak ste co? idealny par :DDDDDDDD
Kabel - ja mam kazdy den MIGRENU, nizky tlak a tiez stracam vela Mg., nefrolog kontroloval hladinu v krvi a potom aj v moci (odovzdavala som 24h-moc), ok, ja mam chore oblicky, ale beztak mam nejaku abnormalnu spotrebu, ok, viem, vela stresu, epilepsia, atd atd atd.....neviem co mam robit
mam aj injekcie Mg a B6 tusim alebo je to B1 ci B2? musim kuknut, neviem teraz, pozriem v skrinke
neviem co robit, fakt, inak sodik sa vyrovnal (malo som solila), len musim davat pozor, kvoli oblickam, ale uz sa ustalil, no draslik je OK vzdy, aj calcium, aj v moci, aj v krvi
neviem no, je to podivnuo
a po tom, ako vcera ujko kabel zadrichmal pri pustenej telke s naplnenym brusiskom, som zistila, ze mam doma uplne bezny exemplar :-D
no jasne, ze vtak a jedlo, na tom ficia odmalicka...
Maoam, v poslednej dobe nejako stracam Mg...a neviem preco. Picham si Mg injekcie, na chvilu OK, potom zase priserna bolest chrbta. Uz som z toho na nervy.
*plni
kabel, ale bolo celkom mile zistit, ze vlastne vsetci nosia masky, ktore padali jedna za druhou so stupajucim promile, muzi plny pochybnosti o sebe.........:DDD
no tak sme vlastne dosli potom k zaveru, ze u muzov sa vsetko toci okolo ich vtaka a jedla a pitiva a jeden na to zabil, ze hej, to je pravda, ale vekom sa to poradie prehadzuje :DDD
to mi je jasne, heh
kabel, ja sa takeho dacoho zucastnim raz v roku, ok, ked je urodny rok :D