Ahojte,stretli ste sa vo svojom okoli s ludmi,ktori odcudzuju dievcata a zeny pre ich tucnotu?hambia sa za nich,nechcu sa s nimi kamaratit,pretoze nie su pekne a stihle ako ostatne?alebo vadi to vam sa priatelit s tucnymi? nehambite sa za nich,.....zaujima ma to preto,lebo som tym jeden cas trpela,ludia v nasom okoli su naozaj bezcitny.....Co si vlastne o tucnych ludoch myslite?....dakujem za rady
Tučné ženy
Všimla som si, že okolie sa k nám správa tak ako sa k sebe správame my. Sú ľudia tuční ale tučnotu nepovažujú za nenormálnu, vedia si zo seba aj urobiť žart, neurážajú sa na nemiestne poznámky, nie sú zakomplexovaní, a okolie ich má radšej ako štíhle horenosky. Ak niečo nevieme zmeniť, tak sa s tým zmierme.
Ja som chuda, ale tucnych ludi zas urcite neodcudzujem. Existuje mnoho pricin kvoli comu ma clovek nadvahu, ak je to geneticke a zdravotne hladisko nemam to preco odcudzovat. No verim, ze ludia vedia byt fakt bezcitni...Casto je to prave kvoli tomu, ze maju este menej sebavedomia ako ludia s nadvahou, takze ja by som si takychto ludi ani nebrala vazne. Akurat mi lezu na nervy tucni ludia vtedy, ak v kuse placu, ze chce byt chudi a pritom jedia nezdravo, absolutne necvicia, nerobia nic preto aby svoj zivot zmenili, len v kuse mravcia...Ja si myslim, ze aj zena, ktora ma geneticky tucnejsiu postavu, ale vie sa o seba starat moze vyzerat super :)