Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dieta a co potom? Spolocenska izolacia?

Príspevok v téme: Dieta a co potom? Spolocenska izolacia?
zewa

Ahojte. Som velmi aktivny, cielavedomy a ctiziadostivy clovek. Netusim ako zvladnem babo s tymito mojimi vlastnostami. Pilne si budujem karieru a neviem si predstavit zrazu zostat doma a byt vdacna za kazdu minutu spanku. Neviem si predstavit byt cely den doma a venovat sa plne babu. Prosim vas, povedzte mi z vlastnych skusenosti (prosim nie take, ze pocula som) co sa da robit s babom. Kam s nimi chodite? Ake aktivity pre mamicky s babatkami existuju? Dakujeem.

GoFruit

Ak sa nebudeš vedieť obetovať pre dieťa aspoň ten prvy rok úplne úplne najuplnejsie tak radšejho nemaj. S deťmi sa dá ísť na rôzne aktivity cez plávanie cvičenie spievanie možno založiť krúžok čítania pre deti. V zahraničí kde som je strašne veľa aktivít. Su tu domy detí kam prídeš pokecat s inými rodičmi. Ďalej chodíme cvičiť raz do týždňa. Proste on sa vyblazni a ja sa porozprávam. Ale prvý rok som išla podľa neho. Nikdy som neobetovala jeho spánok nejakej mojej aktivite. On totiž nespaval v bugine. Len v posteli, takže to bola iná izoolacia. Najstastnejsia budeš ked bude stasne tvoje dieťa. A to bude šťastné ked budeš úplne zharmonizovana s jeho potrebami

vebe

Zvladnes to, je to vec postoja a priorit v danom momente. S detickami sa da vselico absolvovat a aj vselikade chodit, ale musis sa naucit akceptovat svoje dieta take ake je ( s jednym sa da chodit kade tade medzi ludi, s inym je to narocnejsie, lebo to netoletuje), musis sa naucit posudzovat veci z hladiska dietata, nie len z tvojho pohladu, ze pre teba je nieco dobre. Male deti najlepsie funguju na principe stereotypu (moja vlastna skusenost). Da sa z toho stereotypu vybocit, ale nezriedka za tym nasleduje mrzutost, naruseny spanok a co ja viem co. No a co je uplne najpodstatnejsie, deti od malicka potrebuju nas cas avela nasej pozornosti (nie vela veci, vela nasej pozornosti a nasho casu), proste byt s nimi fyziky aj psychicky, rozpravat sa nimi, odpovedat na ich otazky, hrajuskat sa s nimi na zemi a na to musi byt clovek s nimi proste doma. Netrva to nekonecne dlho, ale nejake tie roky to su. Popri tom sa da budovat kariera, ale neustale musi clovek zvazovat, co je prave priorita. Podstatne je, ze to clovek nevnima ako krivdu ci utrpenie, ze je doma a vypadol zo spolocneskeho diania. Je to dar mat dieta, je to vyzva ho vychovavat a je to uzasny pocit. Kazde raz vyrastie.