Mám 15 rokov, ale mám pocit že si nikdy nenájdem frajera a to preto, že v podstate skoro nikam nechodím a nemám skoro žiadne kamarátky/kamarátov. Ako si potom niekoho môžem nájsť? :( nemáte nejakú radu pre mňa? Ako si získať kamarátky/kamarátov, kam chodiť?
Navždy sama??
Kasandra už chodím na strednú, som prváčka tak uvidím :)
pomaranc- nie ďakujem, ešte v takom zúfalom stave niesom :) A obesenie ako spôsob samovraždy by som rozhodne nevolila, škrtiť sa? :)
Neboj sa, pôjdeš na strednú možno sa niečo zmení, ak nie na strednej tak po nej, v práci alebo na vysokej ak tam pôjdeš. Si mladučká, budeš mať ešte veľa možností, teraz sa sústreď na školu a škol. povinnosti :)
Ja tu neplačem, ale tak nemám ani poriadne kamarátky tak sa bojím :)
som myslela, ze nejaka 30tnicka tu bude plakat :) mas cely zivot pred sebou a v skole nikto suci nie je? ;)
Ale no! V 15stich plakať, že navždy sama? Si normálna? Kde Vy dnešná mládež sa tak ponáhľate? To ja čo som staršia od teba a som momentálne bez vzťahu sa mám ísť obesiť či čo?
Ja som v 15-tke tiez nikoho nemala. Az v 16-tke taky prvy rozpacity vztah. O poctivost som prisla ked mi chybali tri mesiace do 18-tky. Dnesna mladez by zo mna zinfarktovala, ze taka stara ochechula. A vies co je na tom divne? Nezostala som do konca zivota sama. Kamartky si najdi v skole alebo susedky.