Spravit to ci nie?

Príspevok v téme: Spravit to ci nie?
yahh91

mam jednu dilemu.. som mlady,celkom dobre vyzerajuci student,avsak potrebujem financne prostriedky..ale prejdem k veci..vcera mi jeden 30 rocny gay navrhol odmenu 700 EUR za sex, co by sa mi velmi zislo..avsak som heterosexualne orientovany a z takychto veci mi je zle,ale myslim ze by som to mohol prezit nie? len bojim sa jednej veci.. a to je psychika..myslite ze by som sa mohol z toho psychicky zlozit alebo by to malo potom nejaky dopad na moju psychiku? na druhej strane nechcem mat pre tie peniaze teraz nočne mory kazdy den..dakujem za kazdu radu ..

dpk1

yahh: prajem prijemne paranie tvojho zadku. A vela peknych spomienok do konca zivota. A samozrejme pevne zdravie ;).

Ked uz sa chces zivit, privyrabat si svojim telom, a mas vymakane telo a dobre naradie, tak sa radsej orientuj na panicky a nenechaj si parat rit a neliz muzske chlpate kakace, ked na to nie si.

Agnes999

Ja neutocim na chlapov vseobecne, neutocim ani na tohto, je mi urkadnuty. Mam snad pravo nesympatizovat s muzskou prostitutkou a vymetacom analov. Ja mam chlapa dobreho a poviem ti uprimne, casto ked citam toto forum si hovorim, ake som ja mala hrozne stastie ze nemusim riesit taketo problemy, ake tu mnohe dievcata s chlapmi maju!

Lulita

tak nemal by to robit, ale je pravda, ale ked sa clovek nad tym zamysli, ze 700 eur za par minut je ine ako 700 eur tak za 3 mesiace nejakej tazkej brigady :p a keby sa mu zapacil by mozno zarabal pravidelne :)) ale to by si svoju dan odniesla ta psychika..takze radsej chod do zahranicia, alebo sa odstahuj do BA, nech mas aj slusny plat aj dostojnost

miss white

Agnes999 tento je možno jeden z milióna tak ho sem nedávaj ako príklad ostatných. Celkovo si už dlhšie všímam tvoje neustále útoky na chlapov, máš nejaké problémy? Pretože tvoje správanie nie je normálne...

Agnes999

Dadula56: pomoc na stavbe? Blaznis??? Nezabudaj, ze je to pekny cukricek, este by si zlomil nechtik alebo by sa mu pokazil uces!

Dadula56

A co takto sa zahlasit do agentury, kde maju tonu brigad typu pomoc pri inventure, pomoc na stavbe atd.?Mas zaujimave uvazovanie, o sexe s gayom uvazujes, ale tieto veci nie si ochotny ani zvazit?A 700 eur?No naozaj suma za ktoru si treba nechat strcit penis do zadku. Spamataj sa, kym nie je neskoro.

marrisa

Slovami mojho kamarata, ktory bol v rovnakej situacii a vybral si tie slubene peniaze: Vzdy je aj ina cesta, len ju treba najst.

Fakt na to ser, kebyze si bol homosexualne orientovany tak sa este da, ale ako heterak budes z toho na dne dost dlhu dobu a nikdy na to nezabudnes.

Maoam

sam pred sebou nikdy neuniknes, dozenie ta to, ked nie skrz choroby, tak po psychickej stranke

peniaze sa daju zarobit aj inou formou, ako predavanim vlastneho tela