Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysadenie psychiatrickych liekov - svojvolne

[zruseny22]

wyx, ja som ho doma ani nemala, veď vieš, že keby som ho mala doma, tak si ho cez víkend určite dám... ale... včera som bola po dlhšej pauze vonku a do lekárne som išla ako feťák.. len rýchlo nech mi to preháňadlo dá lekárníčka do rúk, nech si ho môžem už počas cesty domov dať... lebo nech mi čo najskôr účinkuje... čiže 15min. cesty domov... a začalo účinkovať až dnes.. Myslím si ale, že keby mám istotu, že ma zajtra vážiť nebude, že si ho nedám...

Maoam, ďakujem... idem od notebooku sadnúť ku knihám....

Maoam

Cry, musis si vybrat. Bud chces iny zivot, alebo nie. Ak ho chces, tak na Furony, laxativa a Co. zabudni, chod sa ucit, najedz sa, aby ti mozog vobec mohol fungovat a zajtra pekne vsetko povedz svojej novej lekarke.

Nemozes riesit vsetko naraz.

Najviac ta biju depresie, tak zacnite s tym. Vela zdaru! A nezabudaj:

KROK ZA KROKOM VPRED

[zruseny22]

Maoam,
máš pravdu, fakt.
Idem si to učenie aspoň začať čítať...
Premýšľam, či si nedať Furon, lebo som si šlahla včera laxatívum (samozrejme, že účinkuje až dnes!) a čítala som, že laxatíva zavodňujú... ale urobila som to asi len kvôli tomu, že sa fakt bojím, že ma bude zajtra vážiť... Viem, že si teraz hovoríš, že z PPP vonku nie som... možno až tak nie som... ale ... fakt už chcem a snažím sa teraz na to jedlo kašlať... jem ako chcem, nijako sa neobmedzujem... vždy to bolo také, že som z PPP mala depresie, z jedla a pod... ale teraz... teraz pri týchto depresiách (silných myšlienkach na smrť, samovraždu) mám pocit, že PPP je oproti tomu "nič"...

Maoam

Cry, ta cesta je tazka,ale rozhodla si sa ist vpred a uz sa neobzerat vzad.

ziadne ALE

fnukanie ta nikam nedoviedlo, ako vidis sama, aha, doviedlo, k blokadam, depresiam, brzdi ta to na celej ciare

ziadne ale, ziadne vyfnukavanie, ziadne analyzy

chod a uc sa a zajtra chod na termin a daj echo

wyx

kasli na to, ci ta bude vazit, abo nie. ona chce mozno vidiet ako budes reagovat. a ty na vahu stale reagujes zle. tak kasli na vahu a ries tie emocie ktoré z toho a iného vyplývajú. to sa musi zmenit.
nie, zajtra nie. dufam. mam sluzbu, tak by som nesla. a iní pojednávajú od 9tej. takze je to aj tak ok. pre dnešok mi stačilo. oči sa mi krížia, ruky sa mi trasú... co som stíhačka? :)

[zruseny22]

Maoam, lebo ona patrí na Slovensku medzi tie, ktoré sa PPP venujú... to je ten "problém"... áno, nafňukala som sa tu už dosť... ale ....