Mám 30 rokov a dlhotrvajúce problémy -večne unavená,bolesti hlavy-migrujúce,niekedy tlaky do sluch+oka-miká mi v oku,a mávam podliate oči,zahmlievanie, inokedy mi idú tlaky od zadu popod ucho/Ct je ok/,závrate,pocit na zvracanie,zimnice,horúčky,nadmerné potenie,bodanie pri srdci/ekg je ok/,,puchnutie noh a rúk+žíl/trombozne stavy sú vylúčené/,/aj v kľude,časté pocity mravčenia alebo štípania/nohy ma bolia niekedy až tak,že na nich neznesiem deku,prejdem 2*po schodok a už nevládzem,keď sedím mám problém rozchodiť achylovky,a ruky-od lakťov až po končeky prstov,nemám žiadnu silu,nič nevládzem,mám problém zohnúť prsty na rukách,bolia ma na dotyk,sú stále opuchnuté,psoriázu mám od 8 rokov,mám stále nové fľaky,ešte k tomu mám celiakiu a alergiu na mlieko,skoliozu.Na boreliu sa liečim antibiotikami už od januára,teraz čakám na výsledky a asi pojdem na infúzie ležať,no vraj mi ostanú nejaké následky.Asi 3 roky mám zvýšené ASLO od 292-562,tento rok mi vyberali aj krčné mandle a Aslo je 389....Je možné dosiahnuť aspoň čiastočný invalidný dochodok?
Mám nárok na invalidný dochodok?
Pri Psoriatickej art. máte nárok na čiastočny inv dôchodok
j19-no jasne,zachranili ma:)nikdy nezabudnem na ten ulavny pocit konecne sa vyspat bez bolesti...choroba je to sice hnusna a liecba este viac,ale keby ma neliecili uz nezijem...inak nechapem preco ma kazdy obavy z rakoviny ked je kopec inych hnusnejsich a zakernejsich chorob:((
bezmenna...a pomohli ti tam nejako?
podla tych priznakov-teploty,bolesti koncatin,hlavy,zimnice,bolesti svalov a zvyseneho asla by som to tiez tipla na reumatologicku chorobu...s tym moze suvisiet aj psoriaza...robili ti nejake testy aj u reumatologa?
mala som podobne priznaky,teploty a nenormalne bolesti noh a ruk,vsetky testy ok az na zvysenu sedimentaciu a aslo a nakoniec som skoncila u reumatologa
Chodis k reumatologovi? Jedina moznost podla mna v tvojom pripade bude, ak by sa u teba potvrdila psoriaticka artritida.
Ako pises-CT je v poriadku, EKG v poriadku-na zaklade coho teda chces dochodok? Neurcite tlaky a napatie-s tym nepochodis.
treba si uvedomit jednu vec-pre invalidny dochodok existuju tabulky s presnymi diagnozami a percentami postihnutia. Vagne pojmy ako nevladzem, unava, miha mi v ociach a podliate oci sa tam nenachadzaju. Vsetko zalezi od toho, ako ti napisu lekarske spravy-diagnozy, stupne, percenta. Mihanie v ociach v tabulkach socialnej poistovne nenajdes.
bože úprimne sucitim s tebou, k niekomu pánbožko dal tažký kríž.
či ti daju invaliditu plnu či čiastočnu ta musia ohodnotit neviem na kolko percent aby si bola aspon na čiastočnom.
máš toho vela aj toto aj tamto ,ja by som ti doporučila možno návštevu psychologa či psychicky niekde z detstva nepramenia tvoje problémy možno aj psychiatra??? chod prv na návštevu psychologa porozprávat sa vyrozprávat sa.
mnohé problémy aj na koži a neurologické pramenia z chorej duše.
celiakia, psoriaza, chronicke infekcie - ty mas zamorene telo moja, ale detox len pod lekarskym dozorom