Nákup monster high bábik cez net

Príspevok v téme: Nákup monster high bábik cez net
Monsterhigh

ahojte, prosím môžete mi poradiť má niektoskusenosti s objednávaním zo zahraničných stránok? Naše baby bláznia po monster high bábikàch a rada by som im na Vianoce urobila radosť. ŽIaľ na Slovensku je slabý výber a keď sú tak sa hneď vypredajú. Nekupujete napríklad cez eBay? Dakujem za info.

system

pozri, na nete su ludia ktori objednavaju z ebayu tovar pre druhych ( ktori nevedia alebo tam nemaju ucet) za nejaku proviziu z ceny. skus vytvorit aj tuna nejaku temu ohladom objednavania z ebay, niekto by ti to mohol objednat s tym ze si vymenite kontakty a dohodnete sa. alebo najlepsie ak sa spytas svojich znamych ci ich ratolesti (ak maju starsie) neobjednavaju z ebayu. urcite tam najdes co hladas. Ine zahranicne stranky neviem ako funguju, clo a drahe postovne a neviem co este.... ale ten ebay mi pripada vpohode ak niekoho najdes, no musis si svihnut do vianoc mas cca 20 dni a dorucenie ebayom je cca 2 tyzdne. niekedy aj viac :)

mimochodom: keby som bola mala slecna, tiez by som chcela taku babiku :D vyzeraju super :D:D:D