Liecivy Manuka UMF med - Vase skusenosti

Príspevok v téme: Liecivy Manuka UMF med - Vase skusenosti
Martin35

Ahoj, rad by som sa spytal na vase skusenosti s Manuka UMF medom. Dost som teraz o tom cital a chcem to dat ako darcek rodicom a sestre, kedze to ma blahodarne ucinky na vela oblasti. Zaujima ma najma ci ma naozaj prestane boliet hrdlo po dni- dvoch ked ho uzivam, ci vam pomohol s travenim a s akne. A aky vysoky UMF faktor ste mali?
Dakujem

anton123

Mame som chcel liečiť nehojace rany na nohách. Nestihol som to ani odskúšať, lebo umrela. Ostalo mi 6 ks 25 gramových zapečatených balení v tube klinicky čistého medu manuka a 9 ks náplastí na rany s manukovým medom. Ak by mal niekto záujem, predám s výraznou zľavou.

Dusan

Ja som osobne kupoval tento med z Noveho Zelandu. Pol kilovy med ma vysiel na nieco okolo 55eur. Bol to UMF 20+ a pouzival som ho pri bolestiach hrdla kedze ine starosti chvala bohu nemavam. A zabral naozaj vzdy. Byvala frajerka bola chora kazdy mesiac aspon raz a tak som jej nasadil tento med. Staral som sa o nu aj inak, kedze pred tym ako ma stretla mala intrakovske navyky. :)Ziadna poriadna strava atd. Takze som si neni isty ci to bol cisto manuka med co jej pomohol alebo aj to moje vyvaranie, ale v kazdom pripade prestala byvat chora.. :) Takze verim ze manuka med mal docinenia s posilnenim jej imunity.. urcite odporucam aspon otestovat v pripade ze byvate casto chory..

cavino

Ja si med davam na tvar, na akne. Mam hnisave vyrazky. Vdaka medu je to o dost lepsie, kazdy vecer si to natrem a po takej hodinke (tesne predtym nez idem do postele) si to umyjem cistou vodou. Zatial si to pravidelne natieram len dva tyzdne, uvidim, co bude po mesiaci, verim, ze este lepsie. Faktor UMF 18. Super, ze sa da kupit uz aj na Slovensku.

Juliett

Ja som ho uzivam kvoli liecbe helikobaktera. Vyse roka som uzivala rozne antibiotika, ale na testoch sa vzdy helikobakter ukazal. Ako inak, ved bolesti zaludka vobec neprestavali. Potom som dostala odporucanie na Manuka med. A hned som si kupila jeden z tych silnejsich a teda s faktorom 22. Liecbu som dodrziavala pravidelne, pekne aspon 4 lyzicky den - vzdy pred vacsim jedlom a po troch tyzdnoch som sa dockala ulavy!! V liecbe nadalej pokracujem, uz ziadne krce, na toaletu chodim v norme, spavam opat bez bolesti zaludka. Vrelo odporucam!

cyklista

Pomaha!!! Na psoriazu urcite. Lakte a clenky, ktore som mal v najhorsom stave som si natieral kazdy vecer a na stvrty den to uz bolo na nerozpoznanie. A davam si ho aj ked zacinam citit hrdlo a nikdy to neprepukne do nejakej velkej bolesti hrdla. Navyse chuti vyborne.

DaduskaPO

Moje skusenosti:
- bolest hrdla vazne zmizne do dvoch dni uplne, davkujem si 4 cajove lyzicky denne ked mam problem s hrdlom, ine lieky na hrdlo si uz ani nekupujem
- ked sa porezem nozom alebo ziletkou,po umyti vodou si na to natriem medu, pokryjem si celu ranu a sceli sa mi to rychlejsie
A cislo UMF na etikete si kupujem 15.
O tomto mede naozaj len v tom najlepsom:)