Mala som tiež priateľa mamičkinho maznáčika, ale neviem jej poradiť,lebo ten moj bol iný typ. Mamina bude mať narodeniny a on je vraj kúpil čokoládu na ktorej je napísané niečo v Štýle že jeho domov je tam kde ho vždy zavedú kroky k nej alebo nieČo také, nepamätám si. Kamoška je dosť naštvaná, lebo si myslí, že jeho domov by už mal byť s nou, Nemajú deti ale on má 28 a osobne si tiež myslím že sa to nehodilo. A ešte na oslave má byť nejaký ich známy čo stále podpichuje že on od mamiČky neodíde a bla bla poznáte to a keď to uvidí, zas sa do neho pustí a ona to neznáša.Aký máte na to názor.
Kamoška žiarli na priateľovu mamu
No ak si sa rozisla s tym tvojim tujovym krasavcom tak si mozes gratulovat
jeeeezis, zasa.....myska, kaylah, karoline....uz naozaj staci
S mamickinym maznacikom je to tazke, s takym sa velmi pohnut neda. Ja som tiez takeho mala a bolo to peklo na zemi. Taky sa nikdy nezmeni. Pises moc malo informacii, neviem aky maju vztah. Ale to co jej dal ci ide dat, myslim, ze tym jasne ukazuje kde je jeho miesto a kde chce ostat az do smrti.
:DD ach jaj
zabudni na to, ja s ním už vyše mesiaca nechodím, ale momentálne ma obe moje kamošky poprosili o radu. s jednou si dám rady sama, s druhou nie, tak sem pišem, máš s tým problém? radšej keby sa vyjadrila Maoam
myska, neries