Mala som tiež priateľa mamičkinho maznáčika, ale neviem jej poradiť,lebo ten moj bol iný typ. Mamina bude mať narodeniny a on je vraj kúpil čokoládu na ktorej je napísané niečo v Štýle že jeho domov je tam kde ho vždy zavedú kroky k nej alebo nieČo také, nepamätám si. Kamoška je dosť naštvaná, lebo si myslí, že jeho domov by už mal byť s nou, Nemajú deti ale on má 28 a osobne si tiež myslím že sa to nehodilo. A ešte na oslave má byť nejaký ich známy čo stále podpichuje že on od mamiČky neodíde a bla bla poznáte to a keď to uvidí, zas sa do neho pustí a ona to neznáša.Aký máte na to názor.
Kamoška žiarli na priateľovu mamu
Dadula56: ale prosimta, ma tu ludi za debilov alebo co, ze si nevedia zratat dva a dva?
aj mne sa zda, ze nejde o tvoju kamosku, ale o teba samu... Ale okej, dajme tomu, ze chces pomoct kamoske... :D Odkaz jej, ze je trosku viac "mimo" ako je normalne. Ziarlit na matku svojho priatela? Len preto, ze jej kupil cokoladu??? :D Ja mojho chlapa nutim, aby svojej matke aspon pri odchode z domu (ked ide niekam na velmi dlho), dal aspon pusu na lice! Ziarlivost u tvojej kamosky dosiahla taky bod, zeby mala vyhladat odbornu pomoc :)
kaylah: to ti nic nepomoze, ze budes plakat a odchadzat, povazujes ludi za sprostych, to je ten problem
uz minule, ked si pisala, ze chudnes dalej, mi bolo jasne, ze si stale s tym istym pakom a fakt o tom dome pät min. od rodicovskeho
ale sama si kopes vlastny hrob, co uz - mala si sancu to zmenit
Maoam, inak aj si myslim :) Nejako je do toho prilis zainetresovana, navyse to stavanie domu vedla mamicky sedi. Alebo zeby cela rodna dedina/mesto mali priatelov, ktori su mamickini maznacikovia a stavaju domy hned vedla?
no logika, ked si postavim chalupu vedla svokry, budem ju mat kazdy den doma varenu pecenu
maoam, ty si to fakt zabila :D :D
xxy: mala som sa vyjadrit, chcela to, tak som sa vyjadrila
cakala som, kedy sa Maoamka ozve...a zabila...)))
omg...napísala som všetko čo viem. odchádzam. napísala som dôvod rozchodu, nemusím nikoho presviedčať, že som zbierala posledné zvyšky síl a plakala celý mesiac každý deň. majte sa..