Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znížená funkcia štítnej žľazy v tehotenstve

Príspevok v téme: Znížená funkcia štítnej žľazy v tehotenstve
palec29

Dobrý deň,

chcel by som vás požiadať o pomoc. S priateľkou čakáme bábätko, sme v devaitom týždni a dnes jej lekár oznámil výsledky krvných testov. Vraj normálna hodnota (zrejme hormónov) by mala byť 0,55 a ona má zníženú hodnotu na 0,53. Máme strach, nakoľko sme sa dočítali, že znížená funkčnosť môže mať vplyv na vývin mozgu plodu a motoriku dieťatka. Prosím poraďte mi, čo máme robiť. Sme už objednaní na vyšetrenie. Môžeme voľne užívať nejaké voľnopredajné lieky alebo máme čakať na vyšetrenie?

Vopred veľka vďaka za všetky odpovede.

RNG

Co tak doplnit jod, mineraly na kosti, DHA, vitamin B-9 a D-3.
A to su len neskodne doplnky potravin, nie chemicke lieky s hromadov postrannych ucinkov.

piazu

nič sa nebojte. Pôjdete na vyšetrenie a priateľke pravdepodobne doplnia hormóny aby bolo dosť pre ňu aj pre bábätko.Potom by jej mali cca každé 2 mesiace kontrolovať hodnoty a podľa toho sa riadiť, či dávku zvýšia alebo ponechajú. Po pôrode by sa to malo dať všetko do pôvodného stavu. Ja mám ten istý problém. Ani neviem či nejaké voľnopredajné lieky na to sú ale rozhodne by som s týmto neexperimentovala.Sú to dôležité veci. Držte sa ,nestresujte :)