Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tucna z kuracieho masa?

Príspevok v téme: Mozem byt tucna z kuracieho masa?
obezna

Tak najskor tolko ze mam 19 rokov 168 centimetrov a mam 136 kilogramov. Ja viem ze je to dost ved aj preto chodim po lekaroch a vselijakich lieciteloch. Lekary mi povedali ze mi nic neni ani stitnu zlazu nemam ani nejake poruchi co sa tyka jedla. Vobec nejedavam velke davky a snazim sa jest len tri razi za den aj ked som hladna stale. Ale vydrzim to. Napriklad moj otec jedava castejsie a neni vobec tucni. Uz som si vsimla ze napriklad v nedelu na obed nikdi nezjem viac ako on a aj tak mam stale horsiu vahu.
Pred mesiacom som bola v cechach u jedneho liecitela ten mi nanutil kopu liekov aj som ich kupila lebo bola so mnou sesternica co ma viezla autom a aj ta ma nahovorila ze nech si to veznem ze mi to mozno pomoze. Aj som to zacala uzivat ale napriklad do dnesneho dna som neschudla ani deko. Minuli tyzden som mala objednane vysetrenie u tej liecitelky Albertovej co robi v Bratislave. Tu som tiez o nej citala ze k nej ludia odtialto chodia.
Neviem co si mam o tom sudit ked mi povedala ze som neni chora ale ze sa nehybem a jem zle jedla. Teda aby som to vysvetlila konkretne. No za prve ako sa mam hybat ked nevladzem a bolia ma strasne nohi a klbi. Ked idem len tu k nam do obchodu tak sa priserne zadicham a cela som spotena. Musim si hned oddychnut. Ved aj preto som uz po strednej neisla na visoku lebo by som to nevladala tam chodit. Aj preto chcem schudnut aby som mohla konecne ist do skoli alebo do roboti.
Ta Albertova mi este povedala ze to jedlo co jedavam nie je pre mna dobre. Ja som jej podrobne vymenovala co jedavam. Napriklad maso robi mamina iba kuracie hlavne kvoli mne lebo je chude. Jedavam ho kazdi den lebo z ostatnich veci sa pribera. Ale Albertova povedala ze kuracina ma v sebe hormoni a ze preto z nej priberam. Bola som fakt dost nastvana a aj mamina ktora tam bola so mnou. Ked sme potom odisli tak vo vlaku sme to preberali a mamina sama povedala, ze to co povedala Albertova je dobra blbost. Ved sa vsade pise ze je kuracina dietna a ma sa jest pri chudnuti.
Uz neviem co si mam teraz myslet. Co mam vlasne jest?
Vcera mi sesternica hovorila ze abi som to teda vyskusala aspon tizden tu kuracinu nejest ze mozno naozaj su v nej hormoni co mi skodia. Ja by som to aj vyskusala len ake maso mam potom jest ked napriklad bravcove je tucne? Ovocie je zase sladke a zelenina mi nechuti. Ved volaco predsa jest musim stale mi je zle od hladu. Odkedi som skoncila strednu som stale doma a len placem. Neviem uz za kym mam ist a co mam robit. Nepoznam nikoho takeho nestastneho ako som ja. Najradsej by som umrela.

2bodka

Tu mas nejake rady:
-odkaz odstránený-

Hlavnymi su ale:

1) Jest 5x denne mensie porcie
2) Jest miesto prilohy (zemiaky, ryza, chlieb) k masu zeleninovy salat (a prosim ta neklam, ze ti je z nej na vracanie!)
3) Ziadna kola ani ine sladke napoje. Ked nie si chopna pit cistu vodu, kup si sipkovy caj, ten je prirodzene kyselkavy, samozrejme pit BEZ cukru. Pit treba aspon 2 litre denne. Ked malo pijes, vela jes.
4) Miesto bieleho peciva celozrnne, ale na ranajky staci jedna kaizerka so sunkou, nie styri :)
5) Lahka vecera, vynechat uhlohydraty. Na veceru kusok chudeho masa, plus zelenina, alebo cottage syr plus zelenina..
6) Hybat sa. Zo zaciatku rychla chodza, hodina denne. Nezalezi na tom, ci sa pritom pozeras na panelaky alebo prirodu!! Treba mat pohyb. Pripadne si 5x denne vyslap svoje schody (3 poschodia) To na zaciatok staci. Ked potom budes menej vazit, budes moct pridat aj cvicenie.
7) Posledne jedlo 3 hodiny pred spankom. Nie sa najest a ist spat s plnym zaludkom.

Ak som na nieco zabudla, docitas na na ten web stranke, ale internet je plny dobrych rad. Staci len hladat.

JessicaI

Ahoj obezna,

ja som tiez bojujuca s nadvahou. Mam priblizne 40kg nadvahy. Od septembra chudnem a mam zo 106kg teraz priblizne 92kg. Precitaj si moje prispevky ako to robim napriklad v teme "kamaratka na chudnutie". Na tej teme Ti aj poradim ak by si chcela... chodim tam kazdy den.

kasandra

Máš ešte jednú možnosť, choď za svojou lekárkou či lekárom, neviem ku komu chodíš a povedz jej/jemu, že chceš ísť na kúpeľnú liečbu obezity. Sú také kúpeľné pobyty zamerané na liečbu obezity. Zmeníš prostredie, spoznáš nových ľudí, ktorí majú taký problém ako ty a zároveň zistíš čo robiť so sebou ako sa stravovať atď.

obezna

A okrem toho nikto mi tu z vas nenapisal co vlastne presne mam jest okrem zelenini lebo z tej mi je velmi zle. Az na vracanie. Tu fakt nedokazem jest.

obezna

Tak to ste mi naozaj strasne pomohli akurat ste ma este viac zdeptali. Preco by som asi si vimislala takuto vec? Radsej som sem ani nemala pisat. Vidim ze nikomu nezalezi na nikom len na sebe. Tu su take blbe temi a ludia na ne pisu a radia a toto neni podla mna ziadna malickost ked ma niekto taketo problemi. Len si to asi nikto kto take nezazil nevie predstavit preto tak lahko kazdeho odsudite.

Betonarka

len urivok som skopirovala, aby si nahodou neschudla, keby si si to mala nastudovat cele, co to je glukozovy sirup

Kromě glukózového sirupu se chemicky vyrábí také sirup s vysokým obsahem fruktózy, který je hlavní složkou kolových nápojů a také jedním z hlavních činitelů podílejících se na vzniku obezity.

Mimulus

Skús 2 týždne nejesť! Všetci mi vravia, že aká to je nezdravá diéta ale ak sa nehýbeš tak Ti telo najprv musí tú stravu nejako spáliť nie. Ja som už zhodil za 2 týždne 7kg ale jem v podstate všetko okrem pečiva! To som vysadil úplne. A malé dávky sú malé dávky - určite to nie je plne naložený tanier kuracinou. Piť môžeš čokoľvek ale ak sa nehýbeš vôbec tak si musíš uvedomiť, že telo Ti potravu musí najskôr stráviť takže sa tým treba riadiť! Ak sa nehýbem mám dennú dávku 8 párkov, jednu vifonku a maces alebo cereálne chlebíčky + ovocie a veľa vody alebo čaj. Určite nemusíš bez cukru. A ak chceš naozaj schudnúť bez pohybu tak musíš počítať s tým, že ak schudneš 20 kg tak sa ti 10 vráti a ak 30 tak sa ti 15 vráti. Tak ak chceš schudnúť tak aby si nenabrala späť tak musíš zhodiť 2x toľko ako chceš schudnúť inak to nebude mať efekt!!!

obezna

Ja niekedy idem von nesedim stale doma. Lenze byvame na tretom poschodi a nemame vitah. Dole este zidem kludne ale ked idem napriklad do obchodu a potom idem naspat tak uz nevladzem vyjst na to tretie poschodie az mi je na odpadnutie od unavi. A okrem toho na prechadzki chodim nerada lebo byvam v malom meste celkom v strede mesta skoro a okolo su len cinziaky a domy a obchodi. Vsade su ludia a len na mna cumia. Mi tu nemame plavaren ani nic ani park kde bi som mohla ist na prechadzku len same ulice a domy.A kazdi na mna cumi tak mi je to velmi neprijemne a radsej som teda doma alebo idem len do obchodu co je za rohom.