dobry den, mohli by ste mi prosim poradit anjelskeho liecitela? popripade ake s nim mate skusenosti? dakujem :)
Anjelske liecenie (na dialku)
Ako píše doubledog-problémy treba vziať stále do vlastných rúk,"pomôž si sám,aj Boh Ti pomôže".ADP písal,že je zlé sa modliť k anjelom.Ja sa stále modlím k Bohu,anjelov netreba uctievať,ani to neočakávajú,ale čakajú,kým ich človek poprosí o pomoc a aj keď to znie detinsky,človeka niekedy napadne to správne riešenie len tak.Mala som zdravotný problém,lieky nepomohly a prosila som v duchu o radu anjelov,stále to robím pred spaním po meditácii.Napadnú ma cez deň také veci,že by som na to nemyslela.Tak to bolo as s bylinkami.Od vtedy používam,zbieram,aj mi veľmi pomohli.A správne riešenie som už tak dostala neraz z ničoho nič.
Pozornosť k telu bolo pre mna stále prirodzené od 18 rokov,teraz mám 36 a som neprestala cvičiť.Ale potrebovala som niečo aj pre svoju dušu,teraz som viac vyrovnaná.
Pozornosť k sebe samej neznamená pozornosť k telu. :o))
Len mi nedá nepousmiať sa nad slovom *duchovno*...keď pozorne pozrieš naň..pochopíš prečo. :o)) Čo nechtiac v sebe tento pojem skrýva. ;o) A bohužiaľ pre mňa sú všetky náboženstvá rovnaké..práve tou vierou v Boha. Pokiaľ sa budeš spoliehať na niečo, niekoho, že ťa spasí, zachráni, pomôže a viem ja v čo všetko sa dá ešte veriť..nuž stále zostaneš malilinkým dieťatkom. :o)
"anjelik" asi máš pravdu,viera v sebe je tá najdôležitejšia.Len asi potrebujem sa zaoberať aj s duchovnom,lebo doteraz som sa zamerala skôr na svoj výzor-cvičenie,cm,kg.To mi síce neuberie,ani nepridáva,ale som cítila,že potrebujem niečo viac,strašne veľa čítam,meditujem a zaujíma ma každá téma,takže každé náboženstvo v sebe niečo má(aj tak je len jeden Boh)
V biblii sa tiež píše, že diabol prichádza prezlečený v ovčom rúchu. Boží anjel obracia pozornosť k Bohu, títo naopak na seba, na svoju moc, na svoje liečenie a tým od Boha ľudí odvracajú. Odkaz dobrých anjelov je: choď k Bohu, modli sa k nemu, vyznaj mu svoje hriechy, snaž sa s ním mať láskyplný vzťah, lebo On ťa miluje. Toto ti však tí anjeli čo sa spomínajú v ezoterike nikdy nepovedia, lebo nemôžu odporúčať Niekoho, koho nenávidia.
Pierko, ak ti tvoja viera v anjelikov pomáha lepšie sa cítiť a byť lepším človekom, tak sa jej drž. :o) Nemusíš ju obhajovať, ale nezaškodí ti uvedomiť si jednu vec..že je to len a len viera a ako taká ťa deformuje a odkláňa od seba samej. Je jedno, či veríme v dobro alebo zlo...v konečnom dôsledku je to pre nás zlé. Lebo zabúdame na seba samých a stávame sa len a len obrazom tej viery. Ale takí sme...nerozoznávame, čo je ilúzia a čo pravda, najdôležitejší je pre nás ten príjemný pocit. :o) Ale asi lepšie viac anjelikov pokope ako jeden statný diabol. :o))))
Ano,to píše,ale rímskok.pápež v 1897 uznal učenie Tomáša Akvinského o anjeloch a aj Johanna z Arku bola zlá,že videla anjela a videla do budúcnosti?Gabriel archanjel predpovedal Márii,že sa narodí Ježiš a takisto sa zjavil anjel a oznámil,že Ježiš bol vzkriesený.Aký by mal zámer diabol,keď aj ja verím a anjeloch,cítim viac lásky,som lepšia,čo by diabol z toho mal?Nedáva to zmyseľ,keby som bola tým pádom skazená,horšia,tak nepoviem.Anjeli sú Boží poslovia a v Biblii sa o nich zmieni 300x.
Biblia hovorí, aby sa človek chránil veštcov a mágie. Anjelské liečenie je mágia, Doreen Virtue je jasnovidka a ezoterička. Celá ezoterika sa na duchovno len hrá. Za anjelským liečením sú práve padlí anjeli, ktorí predstierajú, že prichádzajú z neba. Človek sa dá tak ľahko oklamať.
Keď vyhnal Boh Adama a Evu z raja,tak poslala anjela,aby šiel na ceste pred nimi a dával na nich pozor.
Ja to nepreháňam ani z náboženstvom,ani s ničím,všetkého veľa škodí.Duchovný rast ma zaujíma,ale aj fitko každý deň musí byť.V zdravom tele zdravá duša.Keď niekto neverí,netreba presviedčať.Ani ja o tom nerozprávam okoliu,len jednoducho verím a to stačí.