Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nerozumiem svojmu priateľovi

Príspevok v téme: Nerozumiem svojmu priateľovi
Amalia57

... alebo asi chlapom celkovo. Prečo je občas taký strašne nervný? Prečo sa občas chová tak chladne a o polhodinu na to je všetko v poriadku? Ako sa na mňa môže hnevať za také malichernosti? Najhoršie je, keď niečo myslím naozaj úprimne dobre, vôbec, ale naozaj vôbec to nemyslím v zlom a on na mňa strašne vyletí. :( Rozumiem, nie vždy sa musíme pochopiť, ale občas... ježiš, občas si tak želám, nech sa do mňa vcíti a pochopí, že mi občas strašne ublíži. Dokonalý vzťah neexistuje, ja ho strašne ľúbim, ale v niektorých chvíľach nevidím žiadnu perspektívu, keď sa takto ku mne zachová. :(:(

Cariboo

adrianka, stavim sa,zeby to nerozdychal :) a spravil by zakladatelke scenu aka je zla a nevdacna za takz poklad ako on:D

v kazdom pripade mu nieco chyba, sebadisciplina, vitaminy??, ucta k druhym...toto sa tazko zmeni ak to doteraz nepoznal

Cariboo

tvoj chlap ma asi problemy sam so sebou, vybija si to na tebe. na tvojom mieste dobre porozmyslam co ta pri nom este drzi, pretoze takeho sceny by spravili cvoka aj z toho najotuzilejsieho jedinca. mimochodom, takito nie su len chlapi, takze nepis vseobecne.

skus to co pise hviezdicka a uvidis ci sa zmenil a ako to vidi on. nepises konktretnu situaciu,ale zalezi na to aky podnet u neho vyvolas, samozrejme to ho neospravedlnuje,ale mozete sa od toho odpichnut.

na druhej strane,dost ma prekvapuje, ze este s nim zostavas.

Amalia57

Minule som mu aj povedala, že to spravil naposledy, že ak to spraví znova, tak koniec. To už som bola fakt na dne, pretože to robil často a ako sa potom môžem naňho spoľahnúť, že ma nenechá samú pri nejakej dôležitej chvíli, popr. niekde samú v noci? Odvtedy to nespravil, ale nie je to tak dlhá doba. Ja som mala dosť hrozný minulý vzťah, takže okrem týchto občasných "nedorozumení" som spokojná, normálne hádky chápem tiež akú súčasť vzťahu, len kebyže nemám pochybnosti, či je toto ok. Ja vôbec neviem, či je toto extrém alebo to robí každý druhý, ja keď počujem, akí sú ostatní chlapi, som rada za toho svojho. A do iných vzťahov jednoducho nevidím, ale keď kamaráti videli, ako ma tam nechal, dosť sa čudovali a to som ani nehovorila, že to nebolo po prvý raz... Ja neviem, správajú sa takto chlapi alebo nie? :(

aadriaanka

Píšeš veľmi chaoticky tak, že ani nechápem s čím chceš poradiť. Môžeš uviesť nejaké príklady situácií kedy na teba vyletí?

hviezdicka55

A to si nechas od neho aby ta tam nechal samu? ako ja byt na tvojom mieste tak keby to urobil raz, tak aj naposledy :/
Skus sa s nim porozpravat, povedz mu vsetko co si tu napisala a uvidis reakciu. ale fakt je to cudne.

Amalia57

Ja sa mu to snažím vždy povedať v tej chvíli, čo sa to stane, že som to predsa nemyslela zle, že prepáč, ale on ma ani nepočúva. Jeho to fakt rýchlo prejde, ale v tej jednej chvíli mu naozaj nerozumiem! Často sa kontrolujem, nech neurobím niečo, čo ho zase nahnevá... ale keď ma "tú" náladu, nič nepomôže. A potom sa to sype, robím zle hento, tamto, ako môžem byť taká a taká. Najhoršie je, keď ma nechá niekde len tak samú, napr. minule v supermarkete alebo na kamarátovej oslave, zdvihne sa, odíde, telefón nedvíha a ja som tam sama a musím znášať hlúpe pohľady. Nájdem ho až doma. A to je už opäť sladký ako med. :(

odpovedam

a povedala si mu to? ved si to vykomunikujte, slusne, bez zvyseneho hlasu, bez vycitiek. Povedz mu, co jeho spravanie v tebe vyvolava...