mate obcas pocit ze plytvate casom, zivotom ktory mate? alebo ze naplno nevyuzivate svoj potencial ? aky impulz ste potrebovali dostat aby ste zacali zit inak, alebo tak ako chcete, aspon v ramci moznosti, cital som rozne spovede ludi co najviac lutuju ci uz pred smrtou alebo pocas zivota, co najviac lutuju a dost veci som si tam nasiel aj na sebe, myslite ze vas vobec ludia dokazu prijat ´noveho´ s inym pristupom k zivotu?
Plytvanie zivotom
V prvom rade sa prestaň lutovať ;)
naozaj sa to vzdy neda, moznosti su okliestene a zalezi aj na tom ako zivot vnimas, niekto sa tesi aj z toho co tebe nestaci
co si sa vlastne chcel spytat v uvode? nejake navody ako zmenit svoj zivot k lepsiemu alebo len posmeliet ako ukazat svoje nove ja?
to je presne to, clovek zaraba aby sa mal dobre, a aj sa neciti stastny
neviem no, ci ma vobec clovek sancu zmenit niektore veci v zivote, robit musim...mam pracu ktora je sice fajn, nenarobim sa, ale ani ma nenaplna, je to divny pocit mat 25 a uz lutovat priebeh svojho zivota
na svete je tolko ludi a pochybujem,ze prezije kazdy zivot podla svojich snov. niekedy sa to jednoducho neda :(
rozumiem ti psychopatko,je to priserny pocit vidiet ako stracas cas a kolko ho uz pretieklo a nic z toho, a potom sa pozries dopredu a ta buducnost ta desi este viac, lebo vies ze sa nic nezmeni. a pritom je tolko veci, ktore by si chcel spravit...
ja mam presne taky pocit..ale na druhej strane si potom poviem ze vsak naco sa tolko trapit v nejakej praci ked aj tak sa udries a v konecnom dosledku raz zomries..ale zase netreba sa flakat ale tu energiu investovat do niecoho dobreho..nielen tak do hocico..ja mam problem ze neviem co so sebou a kam ju mam investovat :-/