Kavitačný prístroj alebo kryolipolýza?

A ja

Mám radšej kryolipo,boky mi to spravilo pekne,z kavitácie mám skôr strach či je bezpečná.Mám pred týmito zákrokmi rešpekt.

Jarefovna

Vanquish maju v Mediskine ako novinku,pokial by bol ubytok v cm taky ako sa pise na ich stranke isla by som do toho.Absolvovali ste uz niektora neinvazivnu liposukciu na tomto pristroji?
Popripade s akymi vysledkami?

1Tonka

citala som hodne o kavitacii aj kryo...,ale vysledky a hlavne vedlajsie ucinky ma dost odradzaju.
Ja uz by som radsej skusila nieco co stoji za tie investovane peniaze a bude vidiet realny vysledok

nathalia8

bola som na kavitacii možno 6x,ak nie viac,a žiadna zmena,zbytočne vyhodene peniaze,a modrinky som mala kopu,no nikdy viac,a to som tak škrabala peniaze,aby mi to vyslo 2x do mesiaca.

Kajka44

samozrejme sa jedna o ubytok cm nie o vahu.Ja som len citala,ze ten Vanquish by mala byt momentalne spicka v neinvazivnej liposukcii.Tak skor by som vyskusala toto ako nieco kde by mohol byt neisty vysledok

Miminalis

hlavne si treba uvedomit,ze tieto procedury nemaju byt sposob chudnutia,ale skor upravenia postavy na konkretnych problemovych partiach.Netreba od toho ocakavat zhodenie 10kil

Miriama11

jedna znama bola na kryolipolyze, ziadnu zmenu nebolo vidno. v tej spolocnosti, kde na nej bola, ju odmerali, zevraj v cm sa zmensila(schudla), prisla domov odmerala sa o ziaden cm nebola uzsia. klamu.

Kajky444

Celkom dobre ohlasy boli na pristroj Vanquish ako som citala.Pokial je naozaj ucinny bola by to pre mna asi najlepsia volba