Čudný pocit na jednom prsníku?

Príspevok v téme: Čudný pocit na jednom prsníku?
77simonka77

dobrý deň,
už takmer dva roky mávam taký čudný pocit na jednom prsníku. Proste občas cítim ako keby ma bolel, alebo skôr ako keby v ňom niečo bolo, nejde o žiadnu silnú bolesť. Napríklad ak si večer lahnem na chrbát, tak mi príde ťažší ako ten druhý prsník, pri tom väčší nie je. Bola som v lete na preventívnej prehliadke u ženského, robil mi palpačné vyšetrenie prsníkov a tiež som bola na ultrazvuku pŕs. Samozrejme som mu o tej čudnej bolesti, citlivosti povedala, ale nič mi nezistili. Aj tak sa bojím, či to nie je niečo vážne. Pred pár dňami sa mi na ňom urobila taká krvná zrazenina, modrina..ale úplne maličká, asi 5 mm a už pomaly mizne. Myslíte, že môžem byť kludná?

77simonka77

keď mňa nebolí, ani neviem čo je to za pocit, ale bolesť nejaká výrazná to nie je..neviem či je to len psychikou alebo čím....a lekára meniť veľmi nechcem, v našom okolí je považovaný za toho naj....aj si u neho človek za sono platí....utešuje ma jedine to, že je to už dlhšie obdobie a ak by to bolo niečo veľmi vážne, asi by som tu už nebola :)

Lulita

simonka - ma pobolieval prsnik asi 5 rokov a jedneho dna prestal, mala som v nom fibrom, ten mi odstranili a aj tak bok pobolieval akokeby hormonalne, skus este ineho lekara a ist este na jedne usg, ale predpokladam, ze nic vazne to nebude, najma ak mas pod 30 rokov

77simonka77

nie hak neberiem, a ani nie som tehotná,aspoň myslím. Uvažovala som nad tým, že to budú hormóny spôsobovať, ale tak neviem, vravím už je to dlhšie ako len jeden rok, ale snáď to nie je nič vážne. Gynekológ mi povedal, že to môže byť aj od chrbtice...

fifiBB

Aj ja som mala tieto bolesti,bola som na sone a všetko v poriadku, bolel ma ľavý prsník cca 2 mesiace a bolesť mi vystrelovala do ramená a aj do lakťa..

Agnes999

Bola si na sone? Ak ti tam nic nezistili, mozes byt kludna. Nebude to nic vazne. Ja som mala mesiace bolesti jedneho prsnika, tiez nie nejake silne. Moj gyn povedal, ze je to zo svalov. Neskor to preslo.