Som chudá.. neznesiem to už

Príspevok v téme: Som chudá.. neznesiem to už
LuLia

Viem,táto téma tu už bola najmenej 1000x, ale aj tak neviem čo s tým. SOM CHUDA. Mám 17 rokov výška 165 a vaha 42 kg ...áno presne tak 42. Neznesiem ! Neznesiem to ako mi každý vraví aká som chudá, že mam pribrať a tak. Ja chcem pribrat ale neviem ako na to. Jem kukuričnu kašu už druhý deň.Neviem či mi to pomôže. Ale prosím nejake rady ako mam pribrat ! Moja sestra je 2x väčšia ako ja a to jem viac ako ona. Zdravotné problémy nemam žiadne a keď prídem k doktorke a poviem, že som chuda nech mi nejako poradí tak mi povie,že mam normálnu váhu. ALE JA NEMAM NORMALNU VAHU ANI POSTAVU!

jancisko

asi ste slecnu nepochopili. ja som muz a mam podobny problem. pri mierach 180 centi vazim 56 kilo. som inak zdravy as moc. pracujem v sklade kde mi to prave vyhovuje. berem to ako devizu. som silny dynamicky obratny v kombinacii s mojou povahou hotove nestastie. ked pracujem som ako robot. nejem iba vela pijem necitim bolest resp ju popieram ked sa zranim neosetrujem si ranu hned pokial mi brani v pohybe keby som sa mal pokrajat na pasiky prekonam to . v robote ma volaju janko drinka .no aby som to skratil pridem z prace a az vtedy sa zapnu vsetky kontrolky vtedy si zacnem uvedomovat rozsah poskodenia. nedostatok energie ma niekedy totalne vypne. telo straca schopnost udrzat teplotu najme teraz v zime.tak sa vydatne najem a hodim teplu sprchu to ma tak zastabilizuje a idem tata papa do hajan. to je tak jedine negativum co pocitujem . cize ja som zosebou spokojny akurat som pavuk a to xcem zmenit ale tak aby to nezasahovalo do mojho gro. to ma roby samim sebou ze vsetko prekonam tesi ma byt ako stroj kde iny konci tam ja zacinam prejdem milion kilometrov ked bude treba. akurat taky stroj treba zivit. a este aj pribrat. a to je moj cely problem. cize v priebehu max troch polhodinovych jedal musim doseba nasukat enormne vela energie aby bolo aj na bezny den aj na priberanie. poradte daco preboha lebo sa neozenim :)

simca90

Mne povedala raz predavačka v obchode, že na priberanie mám čas :D načo to súriť? užívaj si, vieš koľko báb by ti závidelo? CHudé chcú byť väčšie a tie pri tele zas chudé..nik nie je 100% spokojný. A tým, čo písal/a špicelnanete sa URČITE meriaď !! tu nejde o priberanie ale aj o tvoje zdravie!!!

lesia2012

ahoj,ja som mala tiez taky problem, priberat som zacala po 20tke...a teraz, ked mam 28rokov...a uz mam vahu nad 60kg a meriam 168cm...takze obcas musim aj dietovat...ale v 17tich som mala 44kg..co mi dost vadilo,ale nepribrala som, aj keby som co robila...

winki

Kočka ja by som sa tým až tak nezaťažovala, máš len sedemnásť....počkaj pár rokov a zakulatíš sa aninebudeš vedieť ako.

špicelnanete

B12 si určite kup potom jedz vela mučnych vecí,buchty na pare,a rob si droždové pomazánky to podporuje chut do jedla.Pangamin ber dve tabletky trikrát denne dva roky.
príprava tretinku drožda zmiešaj s celým malým maslom a popraž si cibulku na masle a nechaj vychladnut a vmiešaj.na nete nájdeš určite recept.Piza, hamburgery lángoše toto sú jedla z ktorých budeš priberat, sú mučne a kalorické syry.do kávy si nalievaj smotanu.

do kávy si dávaj smotanu.aspon tri rohliky si daj denne na ran, obed, večeru,nutella ? a lekvárošky na ranajky, knedličky k masu,vela uhlohydrátov a tukov potrebuješ.

A NETRáP SA muži ak by si mohlivybrat medzi priliš chudou alebo príliš tučnou si vyberú teba.Preferuje sa štihost.nevadí že si príliš možeš nosit sukničky bohato riasené mini a aj bluzky riasene v predu nosit.

VIEš KOLKO žIEN BY SA S TEBOU MENILO,JA URčITE, koli chorobe vyzerám hrozne.to nevadi že nemaš ženské prvyk velké možeš, muži maju radi také ako si ty.

Lulita

este doplnim, ze v 17 rokoch je to bezne, co som sa ja nafnukala, ze chcem pribrat! a to som od teba o dost vyssia a mala som 47 kg, teraz mam cez 60 a musim sa krotit v strave a za sebou zopar diet, aby som mala pod 60 :) stihlost je krasna, po 20tke sa ten metabolizmus spomalí

doubledog

- daj si skontrolovat cinnost stitnej zlazy, ak ju mas zvysenu, tak mas rychly metabolizmus a tazko priberies, nech urobis cokolvek.
plus samozrejme daj si vysetrit celkovy zdravotny stav, problem moze byt vo vselicom
ale nerob to u lekarov, odporucam robit to pristrojom typu Oberon ci Salvia, tie su presne a rychle.
ak zistis ze si zdrava tak:
- zacni chodit do posilky a cvicit na objem (cize nie kardio)
- jedz bohatu stravu, ale neprepchavaj sa (tvoj metabolizmus a travenie zivin sa zlepsi len postupne)
- zvaz suplementaciu vitaminov a pripadne doplnok stravy typu gainer
- pripadne skus spomalit metabolizmus, ale to je narocne a pre teba asi nevhodne.