Ahojte, chcel by som sa spytat, ci pouzivate na sprijemnenie chvil vibrator s partnerom/kou, a ci je mozne pouzivat vibrator ktory bol v zadku aj potom spredu, ked sa umyje?
Vibrator
haha no presne :D tam im je to uplne jedno :D za ten honorar
no, v takych filmoch pre dospelych si asi velmi nedaju zalezat na tu hygienu, tam to veru moc neriesia :D
uff, tu sa rozbehla tema :D kazdopadne, netreba to striedat, nie je to hygienicke. ale vlastne, robte si, co chcete :D
tak ocividne tu niekto nepozna bakteriu e.colli ktora to ma uplne najradsej taketo striedanie :D
My máme satisfyer ilicious 2 ( satisfyer vibračný kolík ) a vždy ako bol v zadku a chce ho do druhej dierky dezinfikujeme špeciálnimi prípravkami.
My máme satisfyer ilicious 2 ( satisfyer vibračný kolík ) a vždy ako bol v zadku a chce ho do druhej dierky dezinfikujeme špeciálnimi prípravkami.
to porovnanie nemá chybu :D :D
a Jeffito, k tebe sa radšej nevyjadrujem, očividne máš voči mne averziu, ale je mi to ukradnuté :D
nestaci umyt, treba dokladne dezinfikovat...ako by si sa citila u lekara, ktory by ti do posvy strkal nastroj z konecnika ineho pacienta len oplachnuty pod vodou???
Jeffito, ked sa umyje, tak asi ťažko :D
Ale potom z vaginy bude smrdieť hovno a to neni bohviečo