Ahojte,mam dlhe vlasy a dost rozstiepene konceky,ale nechcem sa ist ostrihat..mozete mi poradit nejake kury alebo balzamy aby mi zmizli?Dakujem
rozštiepené končeky vlasov
Pri lamavych vlasoch casto chyba cely komplex B vitaminov, vit.F, kys. paraaminobenzoova a jod - cit. z E. Mindell: Vitaminova biblia. No a ak ich mas dlhe, tak je lamavost prirodzenou sucastou ich "suchania sa" o plecia, chrbat. Cize vzdy treba trochu podstrihnut v ramci udrzby.
jednoznacne najprv trosku podstrihnut a potom si stale pred umytim nanes na konceky oliv.olej. nechaj posobit cca 30min a potom poriadne umy vlasy. po pravidelnom opakovani by sa ti nemali tak stiepit...
podstrihnut ich treba urcite.. ono, raz za cas ich treba postrihnut.. a kury si mozes kupit aj v drogerii podla znacky samponu, aky pouzivas..
je pravda, ze podstrihnutie by urcite bodlo, ale skus teda este pred najhorsim nejake pripravky, chod niekam do biofarmy, tam mavaju take balzamy na scelovanie koncekov, ale ked ich mas velmi rozstiepena, tak by bolo asi najmudrejsie dat si ich podstrihnut.
Mam taky pocit, ze ti chyba nejaky vitamin. Mysli, ze B, ale nie som si isty..
po roznych kurach mozno vyzeraju zacelene,ale len vyzeraju
pred rokmi som to tiez odkladala a nakoniec som sa musela ostrihat uplne na kratko, lebo som mala tak xnicene vlasy. Takze radsej skor ako neskor
ostrihat.
myslim, ze ked uz su rozstiepene, tak ti pomozu len noznice. Cim skor, lebo sa ti budu stiepit este viac