Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje 7 ročné dieťa má problém z rečou i celkovým zaradením sa do života

Príspevok v téme: Moje 7 ročné dieťa má problém z rečou i celkovým zaradením sa do života
jazOliPieder

moje dieťa sa správa nezvyčajne je nesústredeny hyperaktívny má problém písať čítať, rozpráva ako malé dieťa bez \"R\" a \"L\",ale pritom ich vie povedať,celkovo má problém s vyjadrením myšlienok.. jednoducho problém vykonávať akúkoľvek činnosť súvisle jeho veku
ak niekto príde k nám na návštevu tak sa začne po ňom vešat skákať smiať sa sadať mu na nohu, aby sa nemohol pohnúť,bije dotyčného po hlave
príde mi akoby sa predvádzal.
je to veľmi neprijemne lebo osoba nevie ako reagovať a dokonca ani ja.
raz podišiel k jednej slečne a dal jej päsťou do rozkroku ..
no samé trápne nevysvetliteľné veci
myslím si však že je inteligentný pretože mi to dokázal vo viacerých bežných situáciach, udalostiach a rozhovoroch
ja viem čo je príčina jeho správania,ale neviem ako to mám ohodnotiť a ani ako mu pomôcť aby bol opäť v poriadku
tých faktorov je strašne veľa,ktoré poznačili psychiku môjho dieťaťa
no sama si neviem rady
dávala som mu 25mg sertralinu,ten berie 14ročný syn s OCD
a aj ja
no nezdá sa mi že je to vhodná liečba.
samozrejme že nechcem do dieťaťa tlačiť tabletky
no mám dojem že len psychologické terapie nepomôžu..

koniec sveta

To decko nepotrebuje antidepresiva, ale pevne mantinely, co smie a co uz nie. Potrebuje DISCIPLINU, nie matku, ktora svoju neschopnost vychovy zvaluje na decko a este ho aj krmi liekmi podla svojho uvazenia.

asdf

Ahoj, podľa toho, čo píšeš, môže byť príčinou problémov tvojho dieťaťa nesmierne veľa faktorov. Chcem Ti poradiť, aby si vyhľadala detského psychológa, ktorý sa dopodrobna oboznámi s jeho stavom, zistí jeho anamnézu, potom ho vyšetrí a až na základe všetkých informácií zhodnotí jeho stav. Takéto vyšetrenie je zadarmo, vyhľadaj si na internete psychologickú poradňu. Never žiadnym hlúpym radám laikov, vyhľadaj odbornú pomoc! A určite mu nedávaj lieky, ktoré nie sú pre neho predpísané!!! Môžeš mu tým ešte viac uškodiť!!!

Lauroo

Ahoj,
sertralin mu urcite nedavaj, je to antidepresivum a Tvoj syn podla toho, co si napisala, ziadnou depresiou netrpi. Hlavnou pricinou bude to, co si aj sama napisala, ze je dost inteligentny. Vacsina nadpriemerne inteligentnych deti robi podobne "somariny", ale dnesna chora doba robi z tychto deti takisto chore. Vsak sa pozri len niekolko rokov dozadu, v minulosti sa taketo deti povazovali jednoducho za "zlobive", dnes uz je to diagnoza... Vacsina psychickych ochorenii je len o farmabiznise a o nepodlozenych teoriach, na zaklade ktorychvsetky psychofarmaka existuju. Sam som farmaceut a predsa mam taky nazor ako mam. Jedine, co Ti mozem doporucit je to, aby si sa so svojim synom seriozne porozpravala o tom, co robi a snazila sa mu vysvetlit, co je koser a co nie. Z farmakoterapie by som ako jedinu vec volil PYRIDOXIN, vitamin skupiny B, ktory vyzivuje nervovu sustavu. A hlavne sa pokus najst pre neho nieco, co ho bude bavit, kde sa bude moct ako po psychickej, tak aj po fyzickej stranke vybit. A hlavne mu neordinuj ziadne lieky a nechod za psychiatrom. Pretoze 99% slovenskych psychiatrov dokaze ôen predpisovat lieky, nic ine.A nie je nic horsie, ako ked je uz male dieta zamorene silnymi liekmi, ktore vobec nepotrebuje brat... ;)

2bodka

Tiez si myslim, ze dotycna by skor potrebovala naordinovat nejake lieky, ked sa rozhodne predpisovat svojmu synovi lieky, ktore ma predpisane iny clovek. Tu uz zostava rozum stat.
Treba zobrat syna k odbornikovi a povedat pravdu, co sa deje. Sama pises, ze vies, co mu poznacilo psychiku, tak ked vies, staci ist za odbornikom a povedat o co sa jedna.
Nechapem ako moze jedna mater ordinovat svojvolne svojmu dietatu antidepresiva ?!?! Tebe uz naozaj preskakuje?

- mira

Tvoj syn potrebuje tvoju lásku. Čo najviac. Potrebuje príjemný telesný kontakt, tvoju pozornosť, uznanie a pochvalu. Aby nebol hyperaktívny, nedávaj mu sladkosti.
Potrebuje ukľudniť nervový systém. To ide len dodaním stabilnej a plynulej energie z celozrnných obilnín, ktoré obsahujú zároveň B vitamíny na liečbu nervového systému.

mr fantastic

pockat, z textu nejasne vyplyva, ze vy ste 7 rocnemu decku naordinovala nejaky sajrajt na ocd vasho druheho syna?
uz len ked toto je pravda, tak aj s tymto 7 rocnym synom navstivne psychiatra. ved mu moze pomoct, a ked sa mu priznate, mozno pomoze aj vam...