Zdravim vas, zacinam byt zufaly, na lavom lici sa mi spravila najprv taka mala bodka, trosku to palilo ako mierna popalenina.. kazdy den sa to zvacsovalo ako keby mi koža postupne po milimetroch odchadzala, siel som lekarovi no dal mi len masticku "imazol" podla popisu je to vhodne na tento problem, ono to ako keby mokva, no ani ta masticka mi nepomohla a ono sa to stle rozsiruje pomalicky, normalne sa bojim ci nemam daku lepru alebo nieco mate s neicim podobnym skusenosti?
Problem s pletou
herpes-opar.blogspot.se
nieco taketo?
mne sa takto podobne prejavoval pasovy opar, mala som ho uz velmi davno asi pred 10timi rokmi, velmi si to uz nepamatam, mala som ho na chrbate
samozrejme, ze moze nastat vysev herpesu i na lici
ak sa ti to stale zvacsuje, mozno by bolo dobre nasadit virostatika v tabletkach(najcastejsie sa pouziva aciklovir), ale musi ti to predpisat lekar.
nemoze to byt herpes?
*kruh.. no a ono to je ako keby chrasta, ktora sa nehoji a z ktorej ide trosku ako keby hnisu.. ale len na povrchu nie ze by toho hnisu bolo vela.. len take vlhke.. je to cele take zacervenane a vzdy je vidno dalsi milimetar ako mi to napáda.. jak keby mi nieco vyzieralo tu kožu.. a cele to pali, ale len pri dotyku
no teraz je ot taka gula, priemer asi 1,2cm.. a vyzera tak ze sa neprestane zvacsovat.. stale si na to davam ten krem, on to ako keby vysusuje, ale nechce sa to zastavit...
Lepru nemas, ta sa vyvija a prejavuje inak. Ake to mas velke a blizsie tu leziu popis, takto ti neporadim.