male filozoficke okienko :) co si o tom myslite? ze vraj existuju paralelne reality k tejto tu a v kazdej figurujeme... inspirovala ma k tomu moja dnesna nocna mora, obcas mavam take sny. strasne zive a dnes konkretne som bola odfarbena blondina po 30tke s malou dcerou a synom vacsim (ale stale som to bola ja, len taka akoby v buducnosti, len ten peroxid na hlave si neviem predstavit ani v neviem akej buducnosti :D). a v tom sne som sa neustale prepadavala stale do nejakej inej reality ale aj s deckami a v jednej mi chcel taky hrozny chlap zapichnut syna a ja som sa zurivo bila o ten noz a on mi schmatol obe ruky za zapastia a strasne mi ich drvil a stracala som v nich az cit. najprv som bola v soku a potom do mna vosiel amok a strasne som nadavala mu do k.kotov kockovanych (mal taku koselu:D) a strhla sa na to zo sna. a mala som obe zapastia strasne silno otlacene, fakt akoby mi ich dakto mackal, asi som sa ja v sne tak za ne chytala, no psycho. musela som si aj zasvietit a bala sa zaspat, lebo dakedy mam take sny na pokracovania.
no ale, ak by existovali tie paralelne reality, tak preco sme si vedomi len tejto jednej? preco si nemozeme vedomie prepnut do ktorej chceme? to je len taka uvaha a teoria, samozrejme, vedecky to nie je zatial nijak dokazane, i ked vysoka astrofyzika sa tym teoreticko-matematicky zaobera vramci 9. az 11. rozmeru
www.youtube.com