Ako nechať vysokú školu a pritom........

Príspevok v téme: Ako nechať vysokú školu a pritom........
malachitka

1) dostávať rodinné prídavky
2) sociálne štipendium
3) výživné
4) nedostať sa na úrad práce

Ide o to,že na svoju VS som nastúpila pretože na meprijali na školu kam som chcela ísť. Na prímačky sa chystám aj tento rok,no nakoľko som veľa km od domova,internát som nedostala...Bratislava je pre mňa hrozne nákladná a nemôžem si tu dovoliť ostať...preto sa chcem spýtať ľudí,kt. s tým maju nejaké skúsenosti aby mi pomohli.

me.myself

slnecnica ma pravdu, tak to je. na studijne sa sice mozu studenti nahlasit s absenciami (sice som o tom este nikdy nepocula) ale oficialne ti dojde papier o vyluceni zo studia az ked skonci skusobne letneho semestra, dovtedy si "kryta" a potom im prinesies papiere z novej skoly

flegma

no take lahke to zas nieje, vzdy v piatom resp. siestom tyzdni semstra sa nahlasuju na studijne studenti, co maju viac ako tri absencky...

slnecnica

Pokús sa spraviť skúšky za tento semester, čo budeš môcť si prenes do ďalšieho semestra. Začiatkom letného semestra pojdeš na študijné, dáš si potvrdiť papiere o návšteve školy a už sa tam viac ukázať nemusíš, Úrady ťa budú viesť ako študentku a nebude ich zaujímať či tam naozaj chodíš. No a v septembri im buď prinesieš papiere z ďalšej školy alebo prídeš o tie dávky