Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lekáreň alebo ako to vidíte vy

olivka30

do lekarne som si chodila vzdy len pre konkretny liek bud predpisany alebo taky ktory mam osvedceny a prave ho potrebujem - napriklad kvapky do oci. ale uz ani tie nie, prestala som pouzivat aj kvapky do nosa z lekarne, ani na bolest hrdla uz nic z lekarne nekupujem. zacala som s alternativnou medicinou a je to ovela lepsie, jak nejaky bioparox alebo tantum verde, ktory uz pomaly prepisuju na vsetko...

Dr. Mix

Ja mam skusenost s tym, ze na trhu posobia sietove lakerne, ktore maju po vacsine neskuseny a laicky personal. Su to absolventi, ktori de facto robia predavacky. Taky penta doktor Max (rozumej Doktor maximalny odrbanec)udeluje akoze vernostne systemy, ktore v konecnom dosledku predrazuju vsetky lieky ktore predavaju. Za recept dostane clovek euro a vsetky lieky oproti klasickym lekarniam preplati. Neochota, neprofesionalny pristup a nevedomosti ludi v tychto sietovych lekarniach su na smiech. Takze ludia, smelo do Maxa, nech z Vas zderu na Maxa.

Onyx

Podľa mňa v lekárniach predávajú sprostosti. Komplet ten chemický tovar, čo tam je! Závidím indiánom ich pomaly vymierajúcich šamanov.. Ale to je zas o inom.
Som rád, že lekárne navštevovať nemusím. Snažím sa problémy riešiť alternatívnym riešením.

TinaM

Moj osobny nazor je, ze v mensich mestach alebo dedinach moze byt pristup lekarnikov osobny. Ale farmaceuticky priemysel je neuveritelny biznis, skor sa stretavam s tym, ze sa mi lekarnik snazi "pretlacit" isty vyrobok (a ja za tym vidim to, ze maju z toho iste vyhody). Takze ja osobne nemam oblubenu lekaren a povazujem to len za jeden velky obchod.

Meretseger

Lekárnikov sa na nič nepýtam, takže neviem, skôr mi vadí, že u nás v lekárňach veeľmi často nemajú lieky, čo beriem, akoby som bola jediná, čo danú chorobu má, divné.