Vacsinou narazim na hlupost a ego, tak sa nic nepytam. Kedysi, este kym tam bola starsia generacia, celkom toho vedeli, teraz tie mlade pipulky, na tie sa da len pekne usmiat a to je tak vsetko.
Ja tam chodim len po zopar vychytavok, ako semienka ostropestreca marianskeho, a vzdy vznikne nejaka zaujimava situacia.
Napriklad, minule ma jedna stara pani poucovala, aku blbost si vlastne pytam, ze oni maju len caj (nadrtene semienka). Ked som jej povedal, ze je to blbost, lebo su zoxidovane a skodia na pecen, zacala byt velmi zlostna, ze ako sa opovazujem tvrdit taku vec, ze to by urcite neschvalili keby to tak bolo.
Potom mi vycitavo nezabudla povedat, ze cele semienka ostropestreca marianskeho v lekarni nikdy nedostanem, ze to sa v lekarni nepredava, a nikdy o tom nepocula. Nato som jej povedal, ze to maju asi v polovici lekarni. Co sa jej znovu dotklo, a povedala mi, ze to nieje pravda, ze si vymyslam. Tak som bez slova odisiel, presiel 50m do dalsej lekarne, vypytal si ich tam, a rovno mi ich dali.
Obcas sa spytaju naco to chcem, tak ich poucim, ako sa to ma pouzivat. :-)