Bratislavčanky kam chodíte cvičiť?

terezzka

@mikalka21..v pohode, netrap sa kvoli tomu..no vies co, napokon som sa stihla zapojit..poslala som im tam fotku mojej postavy a napisala som ich par slov o sebe a o tom, preco chcem schudnut a preco som sa rozhodla zapojit sa do tej sutaze..ale nemala som stastie a nevybrali ma..ale mam aspon lepsi pocit, ze som sa o to pokusila a ze som sa na to dala

mikalka21

Terezzka

Nemáš začo, čo som vedela, to som ti poradila. Mám ale pocit, že už ti neskoro odpisujem. Nevšimla som si správu od teba a už je po limite. Stihla si sa prihlasiť alebo napokon si sa rozhodla že nie? Ako si túto situáciu vyriešila? Osobne by som ti poradila, že choď do toho, za skúsenie nič nedáš a buď by ťa vybrali alebo nie

Bibis1

@Maruska7 az take, ze si sa tam skoro stratila? To sa mne snad nestane:D :D Potom ta nejaky vysportovany chlapik nasiel? :D :D Ale nie, robim si srandu:-)) Okey, ved to by som si zistila aj ja az potom, keby som chcela odist aky tam je postup. Este som tam ani nebola, tak toto riesit zatial nebudem. A oni maju viacej fitness centier po Blave, ze?

terezzka

@mikalka21..dakujem aspon za toto info od teba..uz som si citala aj vsetko ostatne, co maju napisane na stranke..este som sa ale neprihlasila..stale rozmyslam, ci ist do toho alebo nie..sama neviem co mam spravit..na jednej strane by som to vyskusala a na druhej strane sa trochu bojim..porad, co mam robit

Maruska7

@Bibis1 jasnacka, to fitko je dost velke.. Neviem si tipnut, kolko m2 to moze byt ale je fakt ze dost velke. Ved prvy krat som mala pocit, ze sa tam stratim :D :D Platim tam mesacne 19,90 a clenstvo tam treba mat uzavrete na minimalne 12 mesiacov.. Potom ked nechces pokracovat tak sa da zrusit ale to uz presne neviem ako, kedze som to este nemala za potrebu zistovat. A vlastne ani v najblizsej dobe to neplanujem, kedze sa mi tam dobre cvici a citim sa tam fajn

Bibis1

@Maruska7 aby som len cakala na stroje tak na to naladu veru nemam. Do takeho som kedysi aj ja chodila, to bolo velmi male fitness centrum a tam si zacvicit poriadne bolo umenie. Preto teraz hladam vacsie fitko s viacerymi strojmi aby som vobec nemusela cakat. A to hovoris, ze je velke fitko? Kolko tam platis? A ako to tam maju s clenstvom?

Maruska7

@Bibis1 idem ti pisat z vlastnych skusenosti. Do fitinn-u som chodila cca rok, celkom sa mi tam zo zaciatku pacilo..Vsetko bolo ok a az potom jedneho dna mi povedali, ze sa bude viacej platit. Zacalo tam chodit aj viacej ludi a to mne uz vadilo, kedze som musela neustale cakat na stroje.. Potom som zacala chodit do fit up-u a tam chodim doteraz cvicit.. Tam sa mi zatial paci, vyhovuje mi tiez lokalita, cena, vybavenost a hlavne ich sluzby.. Najlepsie by bolo, keby si isla vyskusat aj tam aj tam a budes sa vediet lepsie rozhodnut.. Uvidis, kde sa budes citit lepsie

mikalka21

Terezzka

Nie je presne napísané ale myslím, že na základe fotky a postavy. Vyberajú sa traja kandidáti zo všetkých ktorý pošlú do 19.4.na ich e-mail fotku postavy a niečo o sebe a prečo by ťa mali vybrať. Takže vidíš, na základe toho sa asi iba oni rozhodnú. Je to ešte aktuálne,ešte kľudne máš šancu sa zapojiť:-) Veď si prečítaj bližšie info na ich stránke, tam majú všetko napísané

Bibis1

Zenuse a kludne aj chlapi, prisla som si pre radu. Chcem zacat cvicit a chcem aj chodit do fitness centra. Pozerala som si na nete a cenovo a aj lokalitovo by mi vyhovalo bud fitko fitinn alebo fit-up.. Ktore je podla vasho nazoru lepsie? Ake mate skusenosti?

terezzka

@mikalka21..fuha o tom som ani nevedela a to na zaklade coho ta vyberu?..a kolko ludi do tejto premeny vyberaju?..povedz mi prosim blizsie o tom nieco lebo ma to celkom zaujalo...a vobec je to este aktualne?..lebo som tu dlhsi cas nebola, lebo som bola odcestovana:/