neviem ci je to vobec problem..no zacnem takto mam priatela sme spolu 5 mesiacou a uz spolu byvame...myslela som si ze to bude super a tak..lenze je tu maly problem...zoznamila som sa s jednym chlapcom a paci sa mi a pacim sa mu asi aj ja..lenze ja som zasadova baba a mam priatela a nechcem mu nijako ublizit no len keby a to takl netahalo za "inymi chlapcami" znami mi povedali ze to je normalne ved mam len 23...ale ja neviem kde je chyba ci to je preto lebo sa to v nasom vztahu ruca alebo preco je to tak? ze mam aj nieco ako potrebu sa zoznamovat aj s inymi....:/
Priatel - nepriatel
Ked ja vobec neviem co robim co mi je...ale najhorsie je na tom to ze to tak je vzdy ked mam vazny vztah...po nejakom case si zacinam uzivat a aj prijimat komplimenty od druchych chalanou...no ked nikoho nemam tak si chvilku "uzivam" a potom to zase na mna dojde a opet zistim ze ja niesom na takeho uzivanie si a znova chcem skocit do vazneho vztahu...ale mozno je aj to pravda co tu uz bolo spomenute ze mozno rychlo skacem zo vztahu do vztahu a preto mi to ani dlho nevydrzi...no vazne neviem co mam robit...
ja mám 24 s priateľom budeme spolu o chvíľu 7 rokov. Začali sme spolu bývať pred 3 mesiacmi.
Do nedávna som na druhých chalanov skoro ani nepozrela, lebo ma nezaujímali. Tento rok som sa troška uvoľnila a nechala som si rozprávať komplimenty, ale nikdy som ich neopätovala a určite som nerobila žiadne návrhy.
A ako tu už bolo spomenuté ani ja si preto nemyslím, že vek 23 je nejak veľmi prelietavý a charakterizovaný hľadaním zábavy v podobe jednorázových úletov. A tiež si myslím, že ak po 5tich mesiacoch pozeráš po druhých a krachuje ti vzťah, tak asi to nie je pravá láska.
Možno, keby ste to neunáhlili a chodili spolu troška dlhšie ako len 2 mesiace, tak by to fungovalo. Ale poznám tiež prípad, keď dievča po strednej sa tiež po pár mesiacoch chodenia nasťahovala k priateľovi, a bývajú spolu už takmer 4 roky.
Takže asi to nie je tvoja láska.
Radím rozchod. :/
Hm, no to sa vám teda skoro začlo rúcať. Tieto začiatky (prvé 2-3 roky) bývajú najkrajšie a vám už to škrípe a nie ste spolu ani pol roka... A vekom tvoja "prelietavosť" tiež nie je ovplyvnená. Ja mám 25 a nikdy ma to za inými neťahalo ! Takže to je skôr o povahe... Na tvojom mieste by som to s ním skončila čo najskôr a nezačínala si vážne vzťahy, keď sama vieš, že ťa postupom prestanú baviť, rsp. ťa po chvílke zaujme iný chlap....
Suhlasim s dadulou. Mat stabilny vztah a byvat v jednej domacnosti, to je zavazok, ktory by mal byt ale pre oboch prirodzeny. Po 5 mesiacoch chciet niekoho ineho- to je jasne znamenie, aspon podla mna.
Je to tak preto, lebo nie si zrela na vztah a ten co mas ani neberies vazne, resp. velka laska to nie je. Takze ho radsej ukonci a pockaj si na niekoho koho budes naozaj milovat a nie, ze "myslela som si ze to bude super a tak..". To zrovna velkymi vasnami a citmi neplanie a po 5 mesiacoch mat na vztah taky nazor, tak to je skutocne uplne zbytocne udrzovat.