Raspberry ketone nazory

Kikuska1616

Je to hrozné, ako oblbujú ľudí a ako sa ľudia dajú nachytať. Nekupujte zbytočne také sprostosti, za kopu peňazí a ešte k tomu keď neviete, čo to s vami spraví. Zdravie máte len jedno, tak načo na ňom skúšať takéto \"tabletky na chudnutie\". A aj keby ste schudli za mesiac 8 kg, myslíte si, že je to zdravé ?? NIE JE!! už len pre to, že je to 8 kg za mesiac, je to veľa a je to obrovská záťaž pre organizmus, za ďalšie, takéto veci aj keď zaberú, vždy je to len na báze - JOJO EFEKT + ničenie ZDRAVIA!!

Papuanec

Tak ja som to už objednal :) ale ako vidím najbližšie 3 dni najblizsie 3 dni nezdvyham cudzie čísla a pre kurierov budem nezastihnutelny :D

dada1316

Ahoj,,,,, nekupujte to, kúpili sme to vo februári, nič som neschudla a ani peniaze som nedostala späť, je to veľmi neseriózna firma a tabletky sú neúčinné,,,, zbytočne som im pohrozila že budem o nich hovoriť iba zlé veci, aj tak mi peniaze nevrátili, takže nedajte sa na to.

jana-h

cawte ludia, nekupujte si ziadne tablety na chudnutie , je to blbost .. ziaden liek vam nepomoze schudnut,, zacnite sa zdravsie stravovat a aspon tri krat do tyzdna cvičit, mam 19 a mam nadvahu zacala som sa zdravo stravovat a cvicim ..a mam super vysledky kila idu dole,..staci byt len trpezlivy .:)

Rumba

Nekupovat - blbost na n-tu.... Uzila som tie tabletky len jeden den a take krce po zaludku som este nemala.... A bolo mi z tych uzasnych tabletiek celkovo zle, az na odpadnutie.... Prosim ludkovia nebudte taki hlupi ako som bola ja.....vsetky tie tabletk funguju na principe ze vyvolaju u ludi hnacky, to akoze spaluju tuk. Nieco zjete, hned vas laxne a tak to potom funguje pri kazdom jedle. Jedine si dobabrete travenie. A funguju tak caje puert, tabletky keton, lipoxal, chilliburner a vsetky tie nezmysli co davaju v reklamach. Vyhodte peniaze na nieco zdravsie ako je toto. Toto je BLBOST!!!!!!

zj

Je mám za sebou proteínovú výživu.Tieto tabletky nazvali ketogénnymi ale žiadnu ketózu v organizme nespôsobujú. Je to reklamný ťah. Mám priateľov, ktorý si to tiež kúpili a žiaden úbytok na váhe nenastal. našťastie ma na to včas upozornili. A tak je som sa dala inou cestou. Teraz podstupujem proteínovú výživu. Fantastická vec Váha ide dolu Za mesiac mám dolu už 5 kg. Chodím každých 14 dní na kontroly a podľa meraní žiaden úbytok svaloviny. Každí kto má záujem porzite si na internete štúdiopohoda.sk. Sú fakt dobrý

n40

Dobrý deň prajem .tak ja aj s manželom to bereme už 3 tyždne a poviem Vam neschudla som ani deko .som zvedava ako mi vratia peniaze ked som tabletky už skoro zjedla a oni to chcu podla vsetkeho vratit myslim tovar tak toto je sila .nekutocne klamstvo na ludi .ale zas som sa len naučila aby som neverila takym to blbostiam .aaaaaa teraz idem zavolat do lamparne a dam to do telky s pozdravom

ST

Dobrý deň, beriem tento \"zázrak\" už dva týždne a nič som neschudla, ba práve naopak som pribrala. Takže nekupujte radšej si urobte radoť niečím iným.