Liečba depresie- naj. nemocnice, liečebne na Slovensku

Ddana

Ahá, ja tom iba tam vyskúšané, ale bola by som prijala aj napr. častejšie skupinu, i individuálky. Ale bez liekov sa pri depresii nepohneš. To mi ver, Musí ísť dohromady psychoterapia aj lieky.

depresie

Danka, práveže áno, mám skúsenosť so psychosomatickým v Pezinku, ale neviem "prekúsnuť" primárku, preto tam znova nechcem ísť.

shy

Neviem, že by existovala nejaká nemocnica, kde by sa pacientom venovali, v nemocnici je človek skôr iba na diagnostiku, potom sa ďalej môže ísť liečiť do liečebne ale s tým nemám skúsenosti ale že vraj Zálužie je lepšie ako Pezinok

Lulita

jaj :( tak skus nejake fora o depresiach, tam sa urcite dozvies o nejakej "lepsej klinike" aj ked tomu velmi neverim, ze taka je

depresie

Lulita, psychologička, ktorú máme tu- má volné až každé 3 mesiace, lebo má plno, pracuje len pondelky a v stredu. A ďalší psycholog je možný 90km.

depresie

Lulita, problém je, že sa mi nedarí nájsť terapeutku, ktorá by pracovala cez poisťovňu. A platiť 20 eur za 50mnin.,, keď nie viac, na to veru nemám:( A medzi bláznami tiež nechcem byť:( Lenže neviem už čo mám robiť:(

Lulita

no a co keby si si nasla nejaku lepsiu psychoterapeutku? ci psychiatricku? sice aj ja sa citim na prd, ale niekde zavreta aj medzi blaznami by som sa citila este horsie, pre mna nie je cesta von z depresie napchavanie sa liekmi, vlastne tam ziadne ine vyhody naviac mat nebudes :( - este elektrosoky, vtedy znama isla von z iby, ako zo stareho hororu, brrr, no drzim palce, uvidis, co ti este napisu iní...