vytok..

Príspevok v téme: vytok..
katyka

mam uz dost dlhu dobu (dalo by sa to pocitat na roky) vytok, ale nechcem zatial ist na gyndu - panna som... proste sa bojim :-D viem, ze sa nemam coho a blabla, ale hadam ma chape dakto... :) a 17 mam... da sa toho zbavit aj mimo navstevy gynekologa? a ak asi nie... tak ako to tam u neho bude prebiehat? za tie normalnejsie odozvy dakujem.

katyka

nie, neni to ovulacny, ani ten hnedkasty po menstruacii ci ake este byvaju... :) mam ho permanentne, preto som sa uz rozhodla s tym daco spravit.. a pre zaciatok skusim asi ten lactacyd, uvidim. diky baby vsetkym.
este si vybrat z obruskov, emulzie alebo peny... :D strasne ta dnesna doba... :)

123456

moma... presne tak... ak je to taky priehladny, natahujuci sa vytok, tak ide o ovulaciu na 100 %... ak mas pravidelnu menstruaciu, tak ten vytok sa spravidla objavi na strnasty den po zaciatku poslendej menstruacie... vtedy su plodne dni...

moma

Nechcem pisat od veci, ale aj ovulacny vytok je vytok... a nie kazdy to poklada za normalne... Mozno ten tvoj vytok je len ovulacia. Mala som kamosku, ktora si myslela ze je chora a pritom to mala iba ovulaciu.

123456

canesten je na mykozy, ona ju nema, nic ju nesvrbi, naco si to tam ma davat? aby ked pride mykoza naozaj, tak jej to nebude uz zaberat? somarina.... su take gely do posvy, neviem ako sa volaju presne... jednu tubu si das preventivne za tyzden... alebo po navsteve plavarne, alebo po styku,,,,, zbytocne by som si nenarusala prirodzenu floru... lebo potom budes nachylnejsia na infekcie...

Lenush

ak nechces spinit gatky, tak canesten gel vrelo doporucujem :) spytaj sa aj v lekarni a nie je na lekarsky predpis

katyka

jasne, rozumiem ;) ide mi o to, ze mi spini gatky, hehe... :) a do konca zivota sa mi intimky nechce nosit. trosku zapacha obcas, ale inac by mi to vobec nevadilo. ani nesvrbi ani zeleny neni ani nic...